Quizavond, een heerlijk avondje uit

5 april 2016 18:00


Wie begrepen had dat het geen 1 aprilgrap was, maar een echt voetbalavondje voor de liefhebber, was afgelopen vrijdagavond bij ODIN ’59.
Maar liefst 35 koppels hadden zich aangemeld voor de eerste voetbalquiz bij ODIN ’59.In drie ronden van 20 vragen werd de voetbalkennis van de aanwezigen getest. En het moet gezegd, er waren vragen voor de echte kenners bij, maar ook de gemiddelde voetballiefhebber kon lekker scoren deze avond. De spanning was voelbaar, maar ook de ontspanning was groot. Veel “Oh ja’s “ en “Ach, natuurlijk dat hadden we ….”. Het tekende de sfeer, er werd veel gelachen, zeker niet in de laatste plaats door de vele leuke filmpjes die de vragen van Kwis-Spelen.nl begeleidden en de wijze waarop Andy Houtkamp de avond aan elkaar praatte.


Uiteindelijk, na enig geharrewar, kwamen Jordi Noorderbroek en Torsten van der Welle als winnaars uit de bus. Zij wonnen de hoofdprijs, een showdinner voor 4 personen beschikbaar gesteld door O7.

Daarnaast waren er nog enkele leuke prijzen voor de nummers twee, kaarten voor AZ - PSV, en de nummers drie en vier, ballen beschikbaar gesteld door Intersport Veldhuis. Daarnaast waren er voor de rondewinnaars bloemen.

Mede dankzij de inzet van Marianne en Janet achter de bar had niemand last van dorst.

Een topavond die zeker om herhaling vraagt en wie het dit jaar gemist heeft kan dan alsnog laten zien een echte voetbalkenner te zijn. 

Nu was de organisatie opgezet door twee bestuursleden, wat zou het mooi zijn als enkele mensen zich nu aandienen om een evenementencommissie te vormen om bijvoorbeeld de organisatie van de volgende voetbalquiz op zich nemen.
1 april 2016 Voetbalquiz ODIN'59
Nog meer foto's van Hubert Habers in fotoalbum 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!