Geslaagde afsluiting seizoen 2015-2016 ODIN'59 selectie

4 juni 2016 13:45


Op vrijdag 3 juni werd in de ODIN’59 kantine een fantastisch mooi seizoen 2015-2016 afgesloten met een zeer smakelijk en lekker buffet voor de selectie, waarbij niet alleen afscheid werd genomen van vertrekkende spelers maar ook nieuwe voetballers voor het komende seizoen werden verwelkomd. De avond werd georganiseerd door ‘De Vrienden van de Selectie’.


Tevens werden tijdens de avond prijzen van spelers van het jaar bekend gemaakt.

Eelke de Graaf : Speler van het Jaar ODIN’59 seizoen 2015-2016

Tim Koops       : Winnaar klassement “Team-van-de-Week” een competitie op de training(en)

Jim Hulleman   : Winnaar Ton Sminia Trofee (de trofee voor de Speler van het Jaar gekozen

                           door commissie van ODIN’59 supporters)

Jordi Tiktak      : Talent van het Jaar van ODIN'59 selectie seizoen 2015-2016

Niels Jager      :  Meest beloftevolle/beste speler van het tweede van ODIN'59

Het was een gezellige avond van de spelers/trainers met of zonder partner met veel gedenkwaardige woorden. Wat wil je ook na zo’n seizoen!

Het werd weer duidelijk dat ODIN’59 een prachtige prestatie heeft geleverd door het kampioenschap 2015-2016 binnen te halen. Nieuwe spelers voegden zich vanavond bij de oudere garde en werden gezamenlijk door Jaap van Aanholt en Anja Schinkel bij de club welkom geheten. Naast dat er nieuwe spelers komen en anderen terugkomen, vertrekken er naar andere verenigingen of gaan lager bij ODIN spelen.
Dat zijn: Kay Eijspaart (lager), Paul Hazeveld (lager), Amin Ouass (EDO), Toine Merk (LSVV) en Bilal el Amrani (Ajax). Niet aanwezig deze avond: Keeper Erik Alders (gaat lager bij ODIN'59 spelen) en Osman Tosun (vertrekt naar de Kennemers).
ODIN’59 speler Stefan van Dijk kreeg veel lof als voorbeeld van sportman en persoonlijkheid. Een speler waar je altijd op kunt rekenen, ook al staat hij niet elke week in de basis.
Vriendschap en kameraadschap in het voetbal zijn door zo’n recent kampioenschap onuitwisbaar. Het goede gevoel krijgt een enorme boost door zo’n ervaring.

Trainer Richard Plug verwoordde het treffend. Hij haalde een eerder eigen kampioenschap bij Stormvogels aan waarbij vriendschap en kameraadschap in het team en daarbij ook het onverwachte kampioenschap nu nog onvergetelijk zijn. Als spelers elkaar na tientallen jaren weer ontmoeten ontstaat er nog steeds een gevoel van geluk. “We werden kampioen omdat we als vrienden in het spel stonden”.

Het gevoel van ‘het is ons gelukt’ wordt onvergetelijk en is een metafoor voor ander maatschappelijk of persoonlijk succes van een speler in het alledaagse leven. In deze tijd waarin we leven, waarbij alles steeds zakelijker en commercieler lijkt te worden, is het smeden van een team op kameraadschappelijke basis en iets voor elkaar over hebben ook weer opnieuw een uitdaging in de 3e Divisie. “Volgend seizoen moeten we weer een team zijn”, aldus hoofdtrainer Plug. 

Het tweede van ODIN'59 haalde in Zaterdag 2 Hoofdklasse A, een verdienstelijke 4e plaats afgelopen seizoen.
Namens het bestuur loofde Joop de Vries de trainers, technische, begeleidende en medische staf
van het eerste en tweede van ODIN'59.

Alle spelers kregen deze avond een blijvend aandenken door Joop de Vries uitgereikt in de vorm van een kampioensboekje met daarin een samenvatting van het seizoen 2015-2016 met foto’s, statistieken en verslagen. Goed gedaan Joop! 

ODIN’59 wenst iedere ODIN’59 voetballiefhebber alvast een goede vakantie en zomertijd toe en ziet jullie weer graag aan de start van seizoen 2016-2017 op het Sportpark Assumburg. Op 9 Juli wordt er door de selectie weer begonnen. De start van de competitie in de Derde Divisie is op 13 augustus 2016.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!