Woord van de jeugdvoorzitter

Woord van de jeugdvoorzitter

30 juni 2016 15:00


Het voetbalseizoen 2015-2016 is afgelopen. Enkele jeugdselectieteams trainen al enkele weken in verband met de voorbereidingen op het seizoen 2016-2017. Echter na deze week zijn deze trainingen ook afgelopen en is het tijd om te genieten van de zomerstop.

Met trots kunnen we met elkaar terugkijken op het afgelopen voetbalseizoen. Er is goed gevoetbald. Naast de promotie van het 1e elftal naar de 3e divisie zijn ook vele jeugdteams kampioen geworden. Het is duidelijk merkbaar dat het niveau binnen onze vereniging omhoog gaat en dat de jeugdselecties voor het aankomende seizoen breder worden.

Ook zijn vele activiteiten tot stand gekomen met behulp van de jeugdcommissies en vele enthousiaste vrijwilligers. Enkele voorbeelden zijn het kaboutertoernooi, de herfstkampen voor de F- en E-pupillen, de thuistoernooien, memorabele voetbaltoernooien in Sneek, Wildervank en Mönchengladbach (Duitsland) en geweldige seizoensafsluitingen met een mudrace.

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016 wordt er weer gevoetbald op de velden bij ODIN’59.

Dan vindt het internationale jeugdtoernooi om de Heemskerk Cup, onder 19 en onder 17 jaar plaats. Een mooi moment om ook het nieuwe kunstgrasveld uitgebreid te testen. Vele prachtige clubs, afkomstig uit diverse landen in de wereld, nemen deel aan dit jeugdtoernooi zoals Maccabi Tel Aviv (Israel), Odense BK (Denemarken) en  Mitsubishi Yowa (Japan). Ook nationale clubs zijn goed vertegenwoordigd, zoals Feyenoord Rotterdam en FC Volendam. Voor meer informatie, zie heemskerkcup.nl 
Ik nodig jullie allemaal van harte uit om dan te komen kijken. Ook zoeken wij voor dit toernooi nog ballenjongens-meiden en teambegeleiders. Voor verdere informatie en opgave verwijs ik jullie naar Peter Kloes, mailadres pkloes@ziggo.nl

 Ik wil in ieder geval alle vrijwilligers binnen onze vereniging hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen, onder meer, de trainers, leiders scheidsrechters, kantinemedewerkers, medewerkers onderhoud en de jeugdcoördinatoren.

 Ik wens jullie allemaal een mooie zomer toe en tot volgend seizoen!!

 
Met vriendelijke groet,

Jeroen Groenewold
Jeugdvoorzitter ODIN’59 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!