Nieuwe tenues voor HSV ODIN'59 jeugdteams!!

Nieuwe tenues voor HSV ODIN'59 jeugdteams!!

21 juni 2017 20:15


Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 worden alle HSV ODIN ’59 jeugdteams voorzien van een splinternieuw wedstrijdtenue. Dit is mede mogelijk gemaakt door de werving van 45 nieuwe sponsoren! Ook krijgt ieder jeugdlid vanaf J0-8 tm J0-19 een presentatiepak (trainingspak).

Tenues met sponsoropdruk
De nieuwe wedstrijdtenues bestaan uit een t-shirt en korte broek. Alle t-shirts worden voorzien van een sponsoropdruk. Elk team heeft daarbij zijn eigen sponsor. Voor de presentatiepakken (trainingspakken) zijn twee sponsoren gevonden die met hun logo op alle pakken komen te staan. Het is de bedoeling dat het presentatiepak alleen wordt gedragen op wedstrijddagen (zaterdagen). Na de wedstrijd dient de eigen kleding te worden gedragen. Het wedstrijdtenue en het pak blijven, net als in het verleden, eigendom van HSV ODIN ’59.

Sokken niet in het tenue
Na overleg met veel van de ouders is besloten de sokken uit het kledingpakket te laten. Elk jeugdlid kan voor de start van het seizoen eigen HSV ODIN’59-sokken aanschaffen bij Intersport Veldhuis, te Beverwijk. Deze kosten hiervoor zijn 10 Euro. Bij de aanschaf biedt Intersport Veldhuis u een tegoedbon aan ter waarde van 10 Euro. Deze is in te wisselen bij de aankoop van nieuwe voetbalschoenen.

Wat vragen wij van u?
Ga vóór 15 juli 2017 een trainingspak passen met uw kind en laat de juiste maat en de naam van uw kind noteren bij INTERSPORT VELDHUIS, te Beverwijk. Indien de maat bekend is kan dit ook telefonisch worden doorgegeven op 0251-221450.
Schaf vóór aanvang van het nieuwe seizoen 2017-2018 HSV ODIN ‘59 sokken aan bij INTERSPORT VELDHUIS, te Beverwijk. De nieuwe voorraad is beschikbaar vanaf augustus 2017.

Wij zijn ongelooflijk trots dat we dit met behulp van veel vrijwilligers en sponsoren hebben kunnen realiseren!!! Mochten er vragen zijn neem dan contact op via het mailadres: materialen@odin59.nl

Het ODIN '59-bestuur wil in ieder geval alle commissieleden en vrijwilligers die onder leiding van Thijs Breuer hebben bijgedragen aan dit geweldige initiatief hartelijk bedanken. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!