Het Magazine ’17 – ’18 komt eraan.

Het Magazine ’17 – ’18 komt eraan.

20 juli 2017 23:00


Redactie en sponsorcommissie zijn druk bezig met het ODIN’59 – Magazine ’17-’18.
Enkele zaken zijn goed om te weten. Hieronder vragen en suggesties over advertenties, bezorging van het Magazine en de Ledenkaarten.

Advertenties

Mede dankzij de inzet van de sponsorcommissie zijn we erin geslaagd meer advertenties in het Magazine te krijgen. Dat maakt het voor de vereniging aantrekkelijker om jaarlijks zo een presentatiegids te maken.

Regelmatig horen we “als ik het geweten had … “ Daarom bij deze, wie een advertentie voor zijn of haar bedrijf in het Magazine wil, kan contact opnemen met Cor Gravemaker, telnr. 253590 of mail naar  leco83@casema.nl

Magazine en Ledenkaarten 

Vorig jaar werden de Magazines bij alle leden thuisbezorgd, bij het Magazine waren ook de Ledenkaarten gevoegd. Omdat de schoolvakanties dit jaar erg laat zijn, en dus veel mensen nog niet terug zijn van vakantie, verschijnt het Magazine half september.

Dat betekent dat ook de Ledenkaarten pas dan bezorgd worden. De Ledenkaart heb je nodig om vrij toegang te krijgen bij de thuiswedstrijden van het eerste team. Daarom …. De Ledenkaarten van het seizoen ’16-’17 zijn geldig voor de bekerwedstrijd op woensdag 23 augustus en de eerste thuiswedstrijd op zaterdag 26 augustus.

Voor vrij toegang ( of voor de halve entreeprijs met een jeugdkaart) vanaf zaterdag 23 september (de tweede thuiswedstrijd) is een Ledenkaart voor het seizoen ’17-’18 noodzakelijk.

Bezorgers voor het Magazine en Ledenkaarten gezocht

In de week van 17 september moeten zo'n 600 Magazines bij de leden thuisbezorgd worden. We willen dat, net als vorig jaar, organiseren met behulp van vrijwilligers. Er worden pakketjes gemaakt van ongeveer 40 Magazines. De bedoeling is dat vrijwilligers die bij de leden bezorgen die bij hen in de buurt wonen, alles is op naam en adres gesteld. 

Daarom een oproep. Wie wil helpen de Magazines (en de Ledenkaarten) bij hem of haar in de wijk bezorgen?  

Je kunt je per mail opgeven bij Joop de Vries (joopdevries48@ziggo.nl). Vermeld je naam, adres en postcode. Begin september volgt de instructie. Vorig jaar was deze aanpak een succes, zonder twijfel gaat het ook dit jaar lukken.   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!