Selectienieuws: Thom de Vries vertrekt aan het eind van het seizoen bij ODIN’59

24 februari 2018 20:30


Hij heeft er lang over na moeten denken maar uiteindelijk toch het besluit genomen om aan het eind van het seizoen te zullen vertrekken bij ODIN’59. Thom weet nog niet waar hij volgend seizoen actief zal zijn, maar heeft aangegeven gewoon toe te zijn aan iets anders.

Thom kwam in 2014 naar ODIN’59 om een topseizoen te draaien waarin hij 17 competitietreffers op zijn naam schreef. Hij speelde zich in de kijker van diverse clubs en werd gevraagd om bij Quick Boys te komen voetballen. Na een jaar Quick Boys keerde hij in 2016 toch weer terug naar Heemskerk.  Deze week maakte hij aan de technische staf bekend de club aan het eind van het seizoen te zullen verlaten. 

Trainer Richard Plug vindt het jammer dat de spits vertrekt zeker omdat Thom de laatste weken erg goed bezig is: "Thom is een aanvaller uit de regio die in topvorm gewoon bij mij in de basis thuishoort. Na zijn goede eerste jaar bij ODIN’59  heeft hij echter zowel bij Quick Boys als bij ODIN’59 dat niveau niet meer gehaald. Dit mede door blessures maar in mijn ogen ook voor een groot stuk mentaal. Na de winterstop zie ik weer deels de Thom de Vries terug waar ik gecharmeerd van ben. Ik vind het  jammer dat hij juist nu deze keuze op gevoel maakt”. Thom heeft een prima tijd gehad bij ODIN’59, zo geeft hij aan en hoopt het seizoen in stijl af te kunnen sluiten. We wensen Thom uiteraard veel succes in zijn verdere voetbalcarrière

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!