Gratis proeftrainingen Walking Football - ODIN'59

Gratis proeftrainingen Walking Football

Gratis proeftrainingen Walking Football

16 oktober 2018 19:30


In november is het mogelijk om mee te doen aan 4 gratis proeftrainingen voor het Walking Football bij ODIN ’59. Geïnteresseerden kunnen zich op de donderdagen 1/8/15/22 november om 15.45 uur melden in de commissiekamer van ODIN ’59.Oldstars

Al 3 jaar trapt een elftal Oldstars van ODIN ’59 met veel plezier elke week tegen een bal. Dat doen zij onderling, maar regelmatig spelen zij ook vriendschappelijke wedstrijden tegen andere clubs. Het gaat er sportief aan toe, men geeft elkaar voldoende ruimte zodat zowel de gevorderde als minder gevorderde voetballers aan bod komen. De spelregels van het walking footballen bevorderen dit. Er mag niet worden gerend, lichamelijk contact wordt vermeden en de bal mag niet boven de heup uitkomen. Suf is het spel allerminst. Met snel positiespel en veel balcontacten wordt de conditie van de deelnemers op de proef gesteld. Na afloop van de training wordt koffie gedronken en veel gelachen. De deelnemers betalen per jaar symbolisch €59,-. Dankzij de Jumbo Heemskerk en ODIN ’59 is een trainings- en wedstrijdtenue beschikbaar. 

Aanmelden

Wie deel wil nemen aan het walking football kan zich melden bij Hubert Habers van Team Sportservice Kennemerland via hhabers@teamsportservice.nl.

Met vriendelijke groet,

Hubert Habers
Beleidsadviseur Kennis en Strategie (vitale sportvereniging)
Verenigingsadviseur

Team Sportservice Noord-Holland
Postbus 338
2000 AH  Haarlem

 

T 023-2055018 (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag)

M 06-30006331 (prive, voor collega’s of spoed)

E hhabers@teamsportservice.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!