Richard Plug vertrekt aan het eind van het seizoen bij ODIN’59

Richard Plug vertrekt aan het eind van het seizoen bij ODIN’59

11 december 2018 23:00


Afgelopen maandag heeft hij na een slapeloze nacht, het besluit voor zichzelf genomen dat dit zijn laatste seizoen bij de geel/blauwen zal zijn. Dinsdagavond, voor aanvang van de training, heeft hij de spelers en de staf geïnformeerd over zijn besluit om aan het einde van het seizoen te vertrekken.

“De laatste weken had ik wat twijfels en of het een goede keuze is zal moeten blijken. Wel heb ik liever spijt van wellicht te vroeg stoppen dan te lang doorgaan. Daarvoor heb ik een te fijne tijd en teveel successen gehad met deze groep”’, lichtte Plug zijn besluit toe.

Richard Plug begon in Heemskerk in 2015-2016 en behaalde in zijn eerste seizoen met ODIN’59 meteen het kampioenschap in de Hoofdklasse. In het eerste jaar in de nieuw gevormde Derde divisie wist ODIN’59 onder Plug zich te handhaven via de nacompetitie. En het afgelopen seizoen behaalde het eerste een knappe achtste plaats op de ranglijst. Ook dit seizoen draait ODIN’59 in de competitie lekker mee en staan Richard en zijn mannen als stuntploeg, volgende week in de achtste finale van de KNVB beker, tegenover SC Heerenveen. 

Wat Richard volgend seizoen gaat doen en wie er volgend seizoen bij ODIN’59 aan het roer staat is nog niet bekend.
ODIN'59 zal echter wel op zoek moeten naar een opvolger van de succesvolle IJmuidenaar en wenst Richard uiteraard veel succes met zijn verder carrière 

Foto: Leo Tillmans

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!