FIFA toernooi ODIN'59 mede mogelijk gemaakt door de 'Vrienden van ODIN'59'

30 december 2018 12:15


Afgelopen zondag vond het FIFA toernooi plaats bij ODIN'59. Om 12.00 uur startte 'Weplayesports' met de opbouw van het evenement. Om 13.00 uur waren alle 28 deelnemers van het toernooi in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar en veranderde het sponsorhome van ODIN'59 voor even in een jeugdhonk.

Nadat de 28 deelnemers in 7 poules van 4 deelnemers waren verdeeld ging het toernooi van start. Hier en daar was de spanning dan ook de snijden. De eerste 3 in de poule zouden doorgaan naar de 8e finale waarna verder gestreden zou worden naar de kwartfinale, halve finale en de finale. 

De teams Juventus en Paris Saint Germain bleken favoriet bij de deelnemers.

Uiteindelijk kwamen rond 16.00 uur de twee finalisten tegenover elkaar te staan, Jesse Brussee en Tim Kijzers. Uiteindelijk moest deze wedstrijd door strafschoppen beslist worden. Dit viel uit in het voordeel van Tim Kijzers waardoor deze zich uiteindelijk de winnaar van het toernooi kon noemen. 

We kunnen met z'n allen terugkijken op een geslaagd FIFA toernooi waardoor de jeugd van ODIN'59 zich even van een andere kant kon laten zien en waarbij er bovendien een hele goede sfeer heerste tussen de jongere en de oudere jeugd. 

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de 'Vrienden van ODIN'59'. Wil je ook 'vriend' worden, stuur dan een e-mail aan vriend@odin59.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!