Technische staf ODIN’59 seizoen 2020-2021 compleet - ODIN'59

Technische staf ODIN’59 seizoen 2020-2021 compleet

Technische staf ODIN’59 seizoen 2020-2021 compleet

2 maart 2020 13:00


De TC van ODIN’59 heeft de technische staf voor het komende seizoen compleet. Naast de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer Ted Verdonkschot, is de TC ook in gesprek gegaan met de huidige assistenten Peter van der Slikke en Richard Klijn en keeperstrainer Colin van der Meijden en kunnen we u melden dat de contracten met alle drie voor een jaar zijn verlengd.

Richard Klijn begint aan zijn derde seizoen als trainer/coach van de tweede selectie. De huidige assistent trainer van de eerste selectie Peter van der Slikke zal ook komend seizoen als assistent van de hoofdtrainer aan de slag gaan. En keeperstrainer Colin van der Meijden neemt volgend seizoen opnieuw de keepers van ODIN’59 onder zijn hoede. 

Voor deze echte clubmensen blijft het niet alleen bij de werkzaamheden voor de selectie. Alle drie hebben ze, als lid van de JeugdTC, een aandeel in de uitvoering van het Jeugdvoetbalbeleidsplan van ODIN’59.
Colin van der Meijden traint ook de keepers van de jeugdselecties. Peter van der Slikke is nu nog trainer/coach van de JO13 selectie en schuift volgend seizoen door naar de JO14 selectie. Richard Klijn begeleidt naast ODIN'59 2 ook de O23 in de Jongsenioren competitie en is de schakel tussen jeugd- en seniorenselectie. 

Hiermee is de technische staf voor het komende seizoen dus compleet


vlnr. Richard Klijn, Colin van der Meijden en Peter van der Slikke (foto: Jaap van Aanholt)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!