Nieuwsbrief Nr, 6, 11 mei 2021

11 mei 2021 18:00


Vandaag hebben leden via de mail de nieuwsbrief ontvangen, voor de geïnteresseerden zetten wij deze nieuwsbrief hier online.

 

 

ODIN59_logo.png Nieuwsbrief Nr. 6, 11 mei 2021.

 

Update over de mogelijke verhuizing van ODIN ’59

In april 2021 communiceerde we in onze nieuwsbrief dat de gemeente Heemskerk onderzoekt wat er mogelijk is om ODIN ’59 te verhuizen binnen het gebied Assumburg Oud Haerlem. De verwachting is dat de resultaten van dit onderzoek pas eind 2022 bekend zullen zijn. Dus onzekerheid over onze toekomst blijft. Het zou zomaar kunnen dat we nog een paar jaar op onze huidige locatie blijven zitten. 

Desalniettemin moet ons complex nodig opgeknapt worden. Daarom zijn we eveneens met de gemeente in gesprek over noodzakelijke aanpassingen aan de kleedkameraccommodatie en tribune, zodat wij er in de tussentijd volwaardig kunnen blijven voetballen.

 

22e editie Heemskerk Cup op 14 en 15 augustus 2021

De coronapandemie domineert nog ons leven, maar versoepelingen liggen aan de horizon. Afhankelijk van wat het kabinet gaat besluiten gaan wij er van uit dat het toernooi op een verantwoorde en veilige wijze doorgang kan vinden. De commissie is daarom druk bezig met de voorbereidingen. Reserveer de data maar vast: 14 en 15 augustus 2021. Ook de clubs staan weer te trappelen om het veld te betreden. De deelnemende teams zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

De commissie is nog op zoek naar sponsoren die het toernooi financieel kunnen ondersteunen. Daar zijn diverse mogelijkheden voor en beperkt zich niet tot één weekend exposure: mail naar Heemskerkcup@odin59.nl voor meer informatie.

 

Zomerstop staat voor de deur

De grasvelden zijn door de gemeente uit de roulatie gehaald voor groot onderhoud en zijn dit seizoen niet meer bespeelbaar. Dit betekent dat er alleen nog maar gevoetbald kan worden op de kunstgrasvelden.

Op vrijdag 2 juli 2021 start vervolgens de aanleg van een nieuw kunstgrashoofdveld op sportpark Assumburg. Voetballers van ODIN ‘59 kunnen na de zomerstop hun kunsten vertonen op deze nieuwe grasmat!

Vanaf zondag 27 juni zal het complex definitief gesloten zijn voor alle voetbalactiviteiten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!