ODIN '59 opnieuw in actie voor Support Casper

21 mei 2021 6:30


Tijdens de veiling van 2019 heeft ODIN '59 zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper. We hebben een mooi bedrag kunnen doneren aan de stichting en promoten hen waar mogelijk. Andersom doet de stichting ook veel voor ons. Dankzij Support Casper waren vrijwilligers van ons te gast bij de televisie uitzending van VI en hadden zij een exclusieve meet & greet met Ronald Koeman in Zeist.

Support Casper heeft ons nu gevraagd mee te doen met het Move for Casper weekend op 29 en 30 mei. ODIN '59 spelers, supporters, vrijwilligers en sponsors zijn uitgedaagd om in dat weekend van in beweging te komen voor Casper!

Elke afstand telt, elke manier van bewegen is toegestaan; voetgolf, hardlopen, skippyballen, steppen, golfen, fietsen, zwemmen, wandelen, boomklimmen of kruipen...

Wie zich aanmeldt voor het Move for Casper-weekend doneert €10 aan het goede doel en ontvangt een 'OAK ik doe mee'-rugnummer en wekelijks inspirerende content van de ambassadeurs. Zo krijgt deze op één na dodelijkste vorm van kanker meer aandacht en komt er meer geld beschikbaar voor onderzoek.

Deelnemen kan individueel, met een (sport)team of als bedrijf. De Walking Footballers van ODIN '59 hebben zich al aan de actie verbonden. Wie volgt?

Meld je aan op https://www.moveforcasper.nl/ en maak je initiatief bekend via de socialmediakanalen van ODIN '59, zodat wij aandacht kunnen schenken aan jouw deelname!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!