Corona en contributie

15 september 2021 11:30


Beste ODIN'er,

Voor 2021 hadden we de contributie inning rond eind augustus gepland. De automatische incasso zou in deze periode plaatsvinden. Wij gebruiken het systeem van ClubCollect voor het innen en administratief verwerken van deze betaalverzoeken. Met enige vertraging heeft de automatische incasso inmiddels plaatsgevonden. Onze excuses als u hier enig hinder van heeft ondervonden.

Ter opheldering: de link die u vanuit ODIN’59 via ClubCollect heeft ontvangen betreft geen spam of phising.

Leden die vooraf hebben aangegeven zelf de contributie over te willen maken krijgen daarvoor deze week een factuur via de mail en dienen rechtstreeks te betalen op ons bankrekeningnummer NL49RABO0326201831 t.n.v. HSV ODIN 59. Graag in de omschrijving de naam van het lid, factuurnummer en de tekst ‘contributie 21-22’ meegeven.

Waarom geen contributiekorting
Meerdere vragen bereiken ons de laatste dagen, of er contributiekorting gefaciliteerd kan worden. De contributie is één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor onze vereniging. Dit naast de inkomsten van sponsoren en de inkomsten vanuit de kantine. Zoals u weet staat de teller voor de inkomsten van de kantine afgelopen seizoen min of meer op nul.

Door corona zijn er vorig seizoen geen tot weinig wedstrijden gespeeld. Dan voelt contributie betalen voor een nieuw seizoen in bepaalde gevallen wellicht wat scheef. Gevalletje no cure, no pay. Maar deze gedachtegang is niet in lijn met hoe een vereniging is ingericht en functioneert. In een vereniging is er geen formele klant-leveranciersrelatie tussen de vereniging en haar leden. Wellicht realiseren we ons dit niet altijd in een tijdperk waarin het marktdenken steeds verder oprukt, maar een vereniging is een gezamenlijk initiatief van alle leden. Als lid van ODIN’59 verzoeken we u daarom om uw club ODIN’59 te blijven steunen en ervoor te zorgen dat we deze crisis financieel samen kunnen overleven. Wij zijn allemaal ODIN.

Het is in onze ogen goed om oog te hebben voor het grote geheel en elkaar te blijven ondersteunen. Waar er individueel gezocht moet worden naar een oplossing daar helpen wij, zover wij kunnen, u graag mee. Door de handen ineen te slaan en solidair te zijn met elkaar komen we samen als vereniging het beste door deze moeilijke periode heen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van ODIN’59
Jacinta, Eveline, Onno, Pascal, Louis, Maarten en Ferdy


Lees hier eventueel meer over het juridische onderdeel rondom contributie.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!