“Vrienden van ODIN ’59” krijgt een nieuwe opzet. Het moment om ook Vriend te worden!

27 oktober 2021 12:45


De bal rolt gelukkig weer, laten we hopen dat corona ons niet nog een seizoen dwarszit.
Afgelopen seizoen hebben tal van nieuwe Vrienden zich aangemeld, zij gaven aan de club in deze moeilijke tijd extra te willen steunen. Daar zijn wij heel blij mee.

In de periode waarin het clubleven voor een groot deel stil viel, hebben wij ook onze gedachten laten gaan over een nieuwe opzet van de Vrienden-club. De doelstelling blijft zoals die was, namelijk dingen, die de vereniging ten goede komen, mogelijk te maken. Het kan voor een bepaalde groep zijn of voor de hele vereniging. Tot nu toe werd een verzoek om een bijdrage vanuit de “Vrienden” bekeken door één persoon, in samenspraak met de penningmeester.

Dat zou anders kunnen.

Het idee is om een drietal mensen, Vrienden, bij elkaar te brengen en daar een kleine commissie mee te vormen. Iedereen in de vereniging kan dan bij die commissie een verzoek om een bijdrage indienen. De commissie toetst dan of het past bij onze doelstelling. Het geld van de Vrienden blijft bij de penningmeester in kas en de commissie beslist, op voordracht vanuit de leden, waar het aan uitgegeven wordt.

 

Sluit je nu aan bij de “Vrienden van ODIN ‘59”

Als je je betrokken voelt bij de club, als lid of ouder, als vrijwilliger of supporter, is er eigenlijk geen reden om je niet aan te sluiten bij de Vrienden.

Door je aan te sluiten laat je zien dat je daadwerkelijk geeft om de club en draag je bij aan verbinding binnen de vereniging, immers de Vrienden zijn er voor de hele vereniging om samen iets extra’s mogelijk te maken.

Vriend word je door je aan te melden bij vriend@odin59.nl 

Je ontvangt dan een betalingsverzoek, €59, en je naam komt op een van de Vriendenborden in de kantine. Je mag ook als team, familie, gezin, bedrijf of anoniem Vriend worden.

Toon je betrokkenheid bij de club en meld je aan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!