[VIDEO UPDATE] Selectienieuws | ODIN ’59 verlengt met hoofdtrainer en spelers

[VIDEO UPDATE] Selectienieuws | ODIN ’59 verlengt met hoofdtrainer en spelers

18 december 2021 0:00


We zijn verheugd om u te kunnen melden dat onze hoofdtrainer Alex Geernaert ook volgend seizoen aan het roer zal staan bij ODIN’59. De clubleiding en ook de spelersgroep is prima te spreken over de goede samenwerking. Daarnaast is de TC in deze competitie-loze periode gestart met het voeren van gesprekken met de spelers. Het eerste resultaat van een aantal gesprekken is binnen en we kunnen nu al melden dat de overeenkomst met een zestal basisspelers is verlengt.

Alex-Geernaert_DSC00649.jpegAlex Geernaert ligt goed in de spelersgroep en ook vanuit de clubleiding is er vertrouwen uitgesproken naar de trainer. Bovendien heeft Alex het erg naar zin bij de club waardoor de partijen er snel uit waren, Alex vindt het wel jammer dat de Corona-maatregelen het voetbal en met name ook het trainen in de avond voorlopig even hebben stilgelegd. Maar er wordt met alternatieven toch geprobeerd om de conditie enigszins op pijl te houden. Zo wordt er door de spelers doordeweeks individueel aan de fitheid gewerkt en probeert de technische staf op de zaterdag toch iets in teamverband aan te bieden. Er is geoefend tegen Katwijk en BOL en de complete selectie speelt vandaag ter afsluiting van het jaar een indoor beachsoccer toernooi. Na de winterstop, die zeker tot februari zal duren, hoopt ODIN’59 de goede flow van de laatste competitiewedstrijden weer op te pakken. 

 

Er zijn inmiddels dus ook individuele gesprekken met de spelers gestart en daaruit is naar voren gekomen dat alvast zes basisspelers ook het volgend seizoen de geel/blauwe kleuren van ODIN’59 zullen verdedigen. 

Sterkhouder Ahmed al Mahdi heeft eerder al aangegeven om na vijf seizoenen in Heemskerk de club te zullen verlaten.
Daarentegen zijn de overeenkomsten met Thom de Vries, Niels Jager, Sem van Amersfoort, Kick Groot, Dustin Mijnders en Mart Willemse met een jaar verlengd.  

10-Thom-de-Vries_DSC00697.jpegThom de Vries
die zijn achtste seizoen bij ODIN’59 ingaat, heeft dit seizoen door een hardnekkige blessure nog weinig minuten gespeeld maar sloot onlangs weer volledig aan bij de selectie.
19-Niels-Jager_DSC00727.jpeg


Kind van de club Niels Jager begon al op 6-jarige leeftijd bij ODIN’59 en heeft zich de laatste jaren een basisplek weten te veroveren in de hoofdmacht. Hij kwam dit seizoen tot nu toe in alle wedstrijden in actie.

04-Sem-van-Amersfoort_DSC00677.jpeg


Sem van Amersfoort
staat sinds zijn komst naar de club afgelopen zomer, als een rots in de branding in de defensie en lijkt daar eigenlijk al jaren te staan. Sem stond tot nu toe op 3 minuten na, alle 13 wedstrijden in het hart van de verdediging. 


31-Kick-Groot_DSC10689.jpeg


Pechvogel Kick Groot leek tot aan de wedstrijd tegen Barendrecht op de goede weg te zitten. Kwam lopende het seizoen toch nog naar ODIN’59 en bleek een waardevolle versterking in de verdediging. Kick raakte zwaar geblesseerd in die beruchte wedstrijd, revalideert inmiddels en hoopt aan het eind van het seizoen weer aan te kunnen sluiten. Volgend seizoen is hij ook weer van de partij.

20-Dustin-Mijnders_DSC00729.jpeg
Dustin Mijnders
heeft het al drie seizoenen goed naar zijn zin bij ODIN’59, miste dit seizoen door blessures wel een paar wedstrijden maar staat gewoon weer zijn mannetje centraal achterin. 05-Mart-Willemse_DSC00680.jpeg
Ondanks zijn nog jonge leeftijd is Mart Willemse (23) eigenlijk al een van de routiniers in de ploeg. In 2016 kwam Mart naar Heemskerk en speelde al meer dan 100 wedstrijden in ons vlaggenschip. Mart is een moderne wingback, kan lekker opstomen over de flanken, is razend snel en kwam dit seizoen in alle wedstrijden in actie. 

 

We wensen Alex, Thom, Niels, Sem, Kick, Dustin en Mart ook volgend seizoen veel succes in de selectie van ODIN’59       Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!