28 mei afsluiting seizoen - ODIN'59

28 mei afsluiting seizoen

28 mei afsluiting seizoen

23 mei 2022 8:30


Beste ouders/verzorgers,

Het einde van dit seizoen nadert, de laatste wedstrijden worden de komende weken gespeeld. Op 28 mei speelt het eerste van ODIN zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op deze dag willen we het seizoen met jeugdleden, ouders, trainers, senioren en andere vrijwilligers feestelijk afsluiten.

Vanaf 12.00 is er van alles te beleven voor onze jeugdleden, o.a. springkussens, schminken en spandoeken maken waarbij prijzen te winnen zijn voor de mooiste spandoeken. De winnende spandoeken zullen een mooie plek in de kantine krijgen. 

Om 14.30 start de wedstrijd van ODIN 1. Na de wedstrijd is iedereen van harte welkom in de kantine. De BBQ gaat aan en er is een zanger geregeld. Ook de cocktailbar gaat open en DJ MartinONTour sluit de avond muzikaal af. Aan de Champions Leauge finale is ook gedacht, dat is te volgen op groot scherm. Kortom een mooie afsluiting van het seizoen 21/22!

Welke enthousiaste vrijwilligers willen ons een paar uurtjes helpen op 28 mei tijdens de gezellige afsluiting van het seizoen? Bijvoorbeeld bij het maken van spandoeken of het verkopen van pannenkoeken en poffertjes in de blokhut?

Je kunt je aanmelden bij de leden van de evenementencommissie of via de mail kantine@odin59.nl

Sportieve groet,
De Evenementencommissie
CABE91B0-6933-42D9-B1C2-607CC0C1FCB3.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!