Dag 2; ODIN'59 wint in Side oefenpartij tegen Hoofdklasser SteDoCo.

4 januari 2014 9:00

Op een regenachtig maar prachtig sportveld in Side hebben onze mannen de nummer zes van de zaterdag Hoofdklasse B (drie punten achterstand op koploper HSV Hoek) met 3-1 verslagen.

Opnieuw regen op dag twee van het Trainingskamp in Turkije en voor vandaag stond er een oefenduel tegen zaterdag Hoofdklasser SteDoCo op het programma. Sterk Dooor Combinatie uit het Zuid-Hollandse Hoornaar (gemeente Giessenlanden) had haar trainingskamp opgeslagen in Side, zo'n half uur vanaf Belek. Dus als een heuze uitwedstrijd werd de bus gepakt naar ook een prachtig complex, waar we na een goede warming-up aan het duel konden beginnen. De wedstrijd begon met een licht overwicht van de "thuis"ploeg, maar al snel nam ODIN'59 het heft in handen. En dat resulteerde na ruim een half uur in de openingstreffer van een uitstekend spelende Raymond Kolder. Nog geen twee minuten later verdubbelde Ogur Kaya de score. Vlak na rust kwam SteDoCo terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk wist Paul Hazeveld een voorzet van Kay Eijspaart achter de doelman te werken en de overwinning veilig te stellen. 1-3.