Van de bestuurstafel 4.

1 februari 2014 23:45


Januari is alweer een maand oud en het nodige werk is wederom verzet.
De goed bezochte nieuwjaarsreceptie was leuk en ontspannend. Velen van u hebben de moeite genomen elkaar voor komend jaar het beste toe te wensen en goede gezondheid is uiteraard het belangrijkste.

De selectie is in de eerste week van januari in Turkije geweest. Jaap van Aanholt deed iedere dag uitgebreid verslag via de site. Een goed moment voor de selectie om de onderlinge band te versterken, andere culturen te ontmoeten en tegen tegenstanders te spelen die je nog nooit ontmoet hebt. Kortom een nuttige reis.

Een van de eerste klussen in het nieuwe jaar was de organisatie met betrekking tot de wijziging van de alarmcodes. Het legendarische nummer 1325 is niet meer te gebruiken.
Alle belanghebbenden hebben ieder in een aparte mail hun code gekregen. Daarnaast moesten al die codes voorbereid en ingeprogrammeerd worden. Een immense klus met dank aan Jan Blokker, Fred Deen en schrijver dezes.

Hans Schols is niet alleen scheidsrechter bij ODIN, hij begeleidt ook de jongste clubscheidsrechters van onze vereniging. Dat doet hij heel professioneel en met veel beleving. Zo rond de jaarwisseling heeft hij alle jonge scheidsrechters een stopwatch cadeau gedaan als dank voor hun inspanningen.

Daarnaast is mede door zijn bemoeienis een nieuwe scheidsrechtercursus gestart bij ODIN. Naast theorie wordt ook uiteraard de nodige aandacht aan de praktijk geschonken. Niet alleen ODIN leden nemen deel, ook mensen van buiten de vereniging nemen hier aan deel.
Deze basiscursus wordt verzorgt voor 22 deelnemers.

De voorbereidingen voor het schoolvoetbaltoernooi in april is in volle gang. Ieder jaar spelen de leerlingen uit de oudste groepen van alle basisscholen hun toernooi op de velden van ADO en ODIN. Niet alleen het personeel van de scholen dragen hun steentje bij, ook de gemeente en medewerkers van ADO en ODIN zetten zich hiervoor in. Het is en blijft een immense klus.
Van onze kant zal Nico Gijzen de zaken coördineren. Het toernooi wordt op 2, 3 en 9 april gehouden.

De brandweer eist al jaar en dag op bepaalde plaatsen binnen onze gebouwen een plattegrond met een zogenoemde ontsnappingsroute in geval van calamiteiten. Dat was gemakkelijker geëist dan gedaan. De plattegronden met alle ins en outs via computer tekenprogramma’s maken heeft meer voeten in de aarde dan gewenst.
Inmiddels hangen de plattegronden op diverse plekken dank zij de inspanningen van Ton de Ree, die wij bijzonder dankbaar zijn voor al zijn inspanningen.

Sinds januari 2013 houden wij bij wanneer de velden zijn afgekeurd. Dat heeft over 2013 helaas een indrukwekkend resultaat opgeleverd waar uw bestuur niet blij mee is. Dat de spelers er niet blij mee waren was ons allang bekend.Dit moet onze munitie worden om gemeente en politiek te overtuigen van de onthoudbaarheid van de situatie. Bijkomend probleem is de wijziging van gemeenteraad en dus wethouders na de verkiezingen van 19 maart as.  Het bestuur zal zich onvermoeid blijven inzetten voor een tweede kunstgrasveld.

Ab Arends, wnd. voorzitter.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!