"de Rommie Klijn penaltybokaal"

"de Rommie Klijn penaltybokaal"

21 september 2014 22:00


Nieuw dit seizoen bij ODIN '59 is de penaltybokaal voor onze F-junioren. Als organisatie zijn wij blij dat de bokaal een vertrouwde naam krijgt: "de Rommie Klijn penaltybokaal". Op basis van haar jarenlange inzet voor de ODIN jeugd zijn wij verheugd dat Rommie haar naam aan de bokaal heeft willen verbinden, waarvoor dank.

De opzet gaat uit van een kwalificatiesysteem, opgebouwd uit 4 speelrondes. De eerste ronde zal individueel per team gespeeld worden, waarbij zich steeds drie spelers zich kwalificeren voor de tweede ronde. De drie overige rondes vinden steeds plaats tijdens de thuiswedstrijden van het eerste team op zaterdagmiddag. In de rust nemen de spelers het op tegen de reservedoelman van het eerste team.Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zal in de finale, door vijf spelers, worden beslist wie de eerste editie op zijn naam zal schrijven...

Om de verschillende rondes voor de jongens onvergetelijk te maken roepen wij iedereen op de jongens aan te moedigen in de rust van de thuiswedstrijden.

Aanstaande zaterdag 27 september is de eerste kans om de jongens aan te moedigen, tijdens de rust bij ODIN '59-Achilles Veen.

Namens de F1 zullen Andy Hartman, Raphael Oortwijn en Tobias Haverman het spits afbijten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!