ODIN’59 App voor Smartphone - ODIN'59

ODIN’59 App voor Smartphone

ODIN’59 App voor Smartphone

30 september 2019 14:30


Al sinds 2014 heeft ODIN'59 ook haar eigen app. Al veel ODIN-ners gebruiken deze app, maar er zijn ook elk jaar nieuwkomers bij de club, daarom toch wat vernieuwde aandacht.
De ontwikkelaars van onze website hebben onlangs versie 3.0.15 van de ODIN’59 IOS - en Android App gelanceerd. Er zijn een paar kleine bugfixes gedaan.

                               


Het is op deze manier erg gemakkelijk om ODIN ’59, met onze eigen App te volgen op de Smartphone. De App is direct gekoppeld aan onze website waardoor het laatste nieuws, de programma’s, uitslagen, afgelastingen, routekaarten etc etc. ook via de Smartphone direct toegankelijk zijn voor de gebruikers.

Wil jij ook onderweg op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de meest recente uitslagen etc. etc. ga dan naar je App store en download de gratis “VoetbalAssist ClubApp". Als je de App de eerste maal start wordt gevraagd om een clubnaam in te voeren. Toets vervolgens ODIN 59 in en je kunt alle informatie bekijken. Het is zelfs mogelijk je eigen favoriete teams in te stellen. waarmee de info voor jouw team automatisch bovenaan komt.

VoetbalAssist voor IOS  ClubApp van FineSpun B.V. 


Veel plezier met de gratis ODIN'59 voetbalApp op je Smartphone.

    

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!