4x4 toernooi E pupillen is een groot succes!

9 december 2014 0:15

Afgelopen zondag 07 december organiseerde Peter van der Slikke een 4 tegen 4 toernooi voor E pupillen. Dit deed hij voor het behalen van zijn Trainer Coach diploma.
In eerste instantie duurde het even voor de inschrijvingen op gang kwamen maar zoals het zo vaak gaat, als er een schaap over de dam is......

Uiteindelijk was het een heel goed bezet toernooi waaraan meer dan 60 kinderen hebben deelgenomen!

Er werd op 7 veldjes gestreden om de titel: E-pupil van het jaar

Het leuke aan het toernooi was dat de deelnemers elke keer in een andere teamsamenstelling speelden. Zo leerden de ODIN'59 spelertjes elkaar beter kennen en zijn er misschien wel nieuwe vriendschappen gemaakt. Daarnaast behaalden de deelnemers individueel punten waardoor het mogelijk was een winnaar te huldigen.

De ouders/verzorgers genoten zichtbaar van de spelers en een praatje met elkaar. De bestuurskamer was geopend alwaar genoten werd van een kop koffie of thee verzorgd door Marianne Kloes en Jan Blokker. In de pauze kregen de kinderen een lekkere beker limonade en werd er gekletst. Dit gaf Peter de tijd om de standen bij te werken. Na 5 wedstrijden van 15 minuten kon de winnaar bekend gemaakt worden.

De winnaars (vlnr.) Kevin, Thimo en Tanja met organisator Peter van de Slikke

Op de derde plek eindigde Tanja van der Laan van de E4. Ze kreeg uit handen van Peter een prachtige vaan. Op de tweede plek, 1 punt achter de nummer 1 eindigde Kevin Koeckhoven van de E2. Hij kreeg een warme ODIN sjaal. De nummer 1 van het toernooi is Thimo Bijvoet geworden! Hij kreeg een voetbal gesigneerd door alle spelers van ODIN1. Maar mooier nog, hij mag zich E-pupil van het jaar noemen.

Ondanks het trieste weer was het een bijzonder geslaagd toernooi. Mede namens Peter wil ik ieder die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit toernooi hartelijk bedanken!