Miquel Tjong-A-Hung nieuwe trainer A1 junioren - ODIN'59

Miquel Tjong-A-Hung nieuwe trainer A1 junioren

Miquel Tjong-A-Hung nieuwe trainer A1 junioren

24 februari 2015 14:15


De technische commissie van HSV ODIN '59 is erin geslaagd een nieuwe trainer voor de A1 junioren aan te trekken. Miquel is thans voor het vierde seizoen trainer bij De Kennemers en traint daar de A1 junioren, die uitkomen in de eerste klasse.

Miquel is door de TC van ODIN’59 voor het seizoen 2015/2016 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de A-junioren. Miquel is 29 jaar en woonachtig in Zaandam. Hij woont samen met zijn partner Amanda de Vries, ze hebben samen een zoontje van 3 en in juni verwachten zij een 2de zoon. Miquel is in het dagelijks leven account manager bij CCA Containers.

Miquel heeft als voetballer zijn hele jeugd doorlopen bij de FC Purmerend, uiteindelijk heeft hij na zijn jeugd gespeeld in de zaterdag 1 van FC Purmerend. Als trainer heeft hij bij FC Purmerend de B- en C-junioren selectie getraind, beiden speelden op hoofdklasse niveau. Hierna is hij trainer geworden van de A1 van SV Beemster om vervolgens bij De Kennemers in Beverwijk aan de slag te gaan met de A1 waar hij nu bezig is aan zijn 4de seizoen. In het 2de seizoen werd hij met de Kennemers A1 kampioen, waardoor hij nu met de A1 bij ODIN’59 A1 in de eerste klasse speelt.

 Verder is hij vanaf zijn zestiende actief als scheidsrechter bij de KNVB. Op dit moment zit hij in groep 2, wat betekent dat hij op 1ste en 2de klasse niveau senioren mag fluiten.

Miquel heeft de TC aangegeven erg veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging. Aankomende donderdag 26 februari 2015 zal de eerste kennismaking zijn met de huidige spelersgroep.

We zijn als TC erg gelukkig met het binnen halen van Miquel als hoofdtrainer voor de A-junioren.

We heten Miquel van harte welkom bij HSV ODIN '59 en wensen hem heel veel succes.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!