ODIN ’59 versterkt zich met Eelke de Graaf - ODIN'59

ODIN ’59 versterkt zich met Eelke de Graaf

ODIN ’59 versterkt zich met Eelke de Graaf

2 maart 2015 0:00


De technische commissie heeft overeenstemming bereikt met Eelke de Graaf.
De Graaf (27 jaar) komt over van AFC ’34 uit Alkmaar waar hij sinds 2006 een vaste waarde binnen de selectie is.

Na negen jaar afwisselend in de Hoofdklasse en eerste klasse zondag te hebben gevoetbald is Eelke toe aan een nieuwe uitdaging in een andere omgeving.
Ook vindt hij het zaterdagvoetbal aantrekkelijk, hij heeft een aantal maal voor de beker tegen ODIN ’59 gespeeld, ziet ODIN’59 als een leuke club met een vaste kern en zijn vriendin komt uit de Broekpolder, dus de club is hem niet geheel onbekend.  

“Eelke is een balvaste, kopsterke spits die ondanks zijn lengte van 1.93 mtr. heel technisch en tweebenig is. Hij kan er voor zorgen dat we als team goed kunnen aansluiten. Daarnaast is hij gevaarlijk met voorzetten vanaf de zijkanten”, aldus Richard Plug.

Over zijn sterke punten zegt Eelke zelf: “Ik kan een uitstekend aanspeelpunt zijn, breng een hoop ervaring mee en ben sterk in de lucht”. Hij is niet een goalgetter a la Rik Stals of Thom de Vries maar stelt anderen wel in staat om te scoren door zijn manier van voetballen. “Ik zal geen 40 doelpunten scoren maar wil graag bij ODIN ’59 met Richard Plug aan de slag gaan om mezelf ook op dat punt nog verder te verbeteren”.
De technische commissie is na het aangekondigde vertrek van oa. Thom de Vries, blij met Eelke een uitstekende vervanger te hebben gevonden en denkt dan ook dat hij als persoon uitstekend in de groep past.

 

We verwelkomen Eelke en wensen hem heel veel succes en plezier toe bij ODIN ‘59


Bron Foto's: Website AFC'34 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!