Opnieuw nieuwe naam toegevoegd aan selectie 2015-2016. - ODIN'59

Opnieuw nieuwe naam toegevoegd aan selectie 2015-2016.

Opnieuw nieuwe naam toegevoegd aan selectie 2015-2016.

5 maart 2015 22:00


ODIN ’59 versterkt zich met de jonge, maar toch al wel geroutineerde middenvelder Jim Hulleman. Jim komt net als eerder al Eelke de Graaf, over van de Alkmaarse Hoofdklasser AFC ’34.

Als er spelers vertrekken of stoppen bij een club zal dat vacuüm opgevuld moeten worden om ook volgend seizoen met een stabiele, uitgebalanceerde selectie de competitie in te gaan.

Jim in achtervolging op Roy Beerens (AZ) bij een oefewedstrijd met een regioteam.

De technische commissie bestaand uit teammanager Richard Jonker, vanuit de nieuwe technische staf Richard Plug en Peter van der Slikke en vanuit de spelersgroep Barry van Dijk, Milo Cremers en Ron Scheffer heeft voor elke positie die nog ingevuld moest worden een shortlist gemaakt. Allereerst is de groep gaan inventariseren in de eigen gelederen en in de regio, waarna een lijst met mogelijke kandidaten ontstond, een aantal getalenteerde spelers uit de regio bleek de overstap naar ODIN ’59 toch nog wat te groot te vinden maar na grondig overleg bleek Jim Hulleman een voorname kandidaat voor een positie op het middenveld te zijn. Naast dat hij als persoon goed in de groep past is hij een goede aanvulling op de al aanwezige middenvelders. Het zegt genoeg dat hij door Ron, Barry en Milo als directe versterking wordt gezien.


Jim Hulleman wint het duel met Ruud Koedijk (FC Uitgeest)

Jim Hulleman (21 jaar) is technisch, beschikt over een goed overzicht, heeft scorend vermogen en een geweldige traptechniek. “Mijn voordeel is met name dat ik linksbenig ben want dat zijn er niet zoveel, ik kan hard werken en door mijn goeie trap en mijn inzicht mensen op de juiste wijze wegzetten.” Jim speelt ondanks zijn jonge leeftijd al bijna vier jaar in het eerste van AFC ’34 en is sinds zijn 19e vaste basisspeler. “Voor mijn periode bij AFC ’34 speelde ik in dezelfde lichting als Adam Maher vier seizoenen in de jeugdopleiding bij AZ, ik begon in de D en speelde twee jaar in de C2 voor ik naar de C1 ging. Daarna hield het helaas op bij AZ”. De CIOS student heeft ODIN ’59 leren kennen als stabiele Hoofdklasser en speelde in het bekertoernooi al een paar maal tegen de Heemskerkers. Hij ziet in zijn overstap een uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen. “ODIN heeft een leuke groep gasten met een goeie kop erop”, aldus de jonge aanwinst die aangeeft mentaal nog wat sterker te kunnen worden en erg veel zin heeft in de uitdaging bij ODIN ’59.We wensen Jim veel succes en speelplezier in het aankomende seizoen en welkom bij club.   

Bron foto's: website AFC'34 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!