Week van de waarheid voor ODIN ‘59 6 goed begonnen!! [UPDATE] - ODIN'59

Week van de waarheid voor ODIN ‘59 6 goed begonnen!! [UPDATE]

Week van de waarheid voor ODIN ‘59 6 goed begonnen!! [UPDATE]

29 april 2015 23:45


Niet alleen de reserves hebben zich deze week geplaatst voor de finale van de beker ook het zesde staat na de winst op ZOB 3 in de finale (eindstand 1-1, ODIN 6 wns). Aanstaande zaterdag kan ook nog het kampioenschap binnengesleept worden. Lees hier het verslag van de aanvoerder van het zesde Martin Bles.

Het seizoen van het zesde nadert een spannende apotheose. Woensdagavond is de halve finale van de beker gespeeld en zaterdag kan het team zich bij winst kronen tot kampioen van de reserve 4e klasse. De hechte vriendengroep beleeft tot nu toe een uiterst succesvol jaar en ze willen dit belonen met een finaleplaats én kampioenschap! De eerste van de twee is inmiddels binnen. 

Woensdagavond werd om 20:00 uur op Sportpark Assumburg afgetrapt voor de halve finale van de beker. De tegenstander voor deze spannende wedstrijd was ZOB 3 uit Zuidoost Beemster.  Eerder werden, na de poulefase, al Jong Holland 5 (4-0), Haarlem-Kennemerland 4 (1-8), ZOB 4 (4-1) en Houten 4 (3-2) verslagen. ZOB 3 is na woensdag aan dit rijtje toegevoegd. Na de reguliere speeltijd stond het scorebord op 1-1, in de beslissende penaltieserie was het zesde trefzekerder (4-3). Er kan op zaterdag 16 mei afgereisd worden naar de finaledag bij Legmeervogels.

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het kampioensfeest al in volle gang, maar eerst moeten er nog punten gepakt worden. Zaterdag hoopt ODIN ’59 6 uit bij TOB 2 de titel te behalen. De vorige wedstrijd tussen deze twee teams eindigde in een 10-0 overwinning voor de Heemskerkers. Maar, om met een cliché te spreken, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Mocht het zaterdag niet lukken om het kampioenschap binnen te slepen, dan wacht volgende week een pittige kampioenswedstrijd in het hol van de leeuw, bij onze buren ADO ’20 zat. 2! Laten we daar voor het gemak maar even niet van uit gaan…

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!