Selectienieuws: Cor Varkevisser en Erik Alders komen keepersgilde ODIN ‘59 versterken. - ODIN'59

Selectienieuws: Cor Varkevisser en Erik Alders komen keepersgilde ODIN ‘59 versterken.

Selectienieuws: Cor Varkevisser en Erik Alders komen keepersgilde ODIN ‘59 versterken.

5 mei 2015 16:45


Hoewel het enige tijd stil was over de samenstelling van de selectie voor komend seizoen ging het werk van de TC achter de schermen gewoon door. We zijn verheugd om te kunnen melden dat we komend seizoen nog een nieuw gezicht kunnen toevoegen aan de trainersstaf.

Cor Varkevisser gaat als keeperstrainer ervaring en kennis overbrengen.

 

Hoewel het enige tijd stil was over de samenstelling van de selectie voor komend seizoen ging het werk van de TC achter de schermen gewoon door. We zijn verheugd om te kunnen melden dat we komend seizoen nog een nieuw gezicht kunnen toevoegen aan de trainersstaf. Naast hoofdtrainer Richard Plug, assistent-trainer Rick Schotvanger en trainer voor de beloftes van ODIN ’59 Peter van der Slikke is nu ook keeperstrainer Cor Varkevisser aangesteld.   

De bijna 33 jarige doelman van Sc Telstar zal naast zijn eigen loopbaan als keeper bij de "Witte Leeuwen", de individuele keeperstraining voor de selectiekeepers van ODIN ’59 op de maandagavond gaan verzorgen.

De geboren Leidenaar begon met voetballen bij Quick Boys in de plaats waar hij opgroeide Katwijk. Werd als jeugdspeler naar Feyenoord gehaald en keepte na Feyenoord bij Excelsior, VVV-Venlo en 18 maal in de Eredivisie bij Sparta Rotterdam. Sinds 2010 staat Varkevisser inmiddels 145 wedstrijden bij Telstar onder de lat in de Jupiler League.


Varkevisser werkte als trainer in het verleden bij de Kennemers al eens samen met de nieuwe hoofdtrainer Richard Plug. Trainde anderhalf jaar de Telstar vrouwen en traint op dit moment de selectiekeepers van Velsen.

Cor Varkevisser hoopt zijn opgedane kennis in het betaalde voetbal over te kunnen brengen aan de keepers van ODIN ’59 en vindt het een uitdaging om zijn trainerskwaliteiten op een hoger niveau te kunnen etaleren en een steentje bij te kunnen dragen aan het succes van ODIN ‘59.

 


Erik Alders nieuwe doelverdediger bij ODIN ’59.

 

Om het vertrek naar hfc EDO van tweede doelman Barry van den Brink op te vangen heeft de TC Beverwijker Erik Alders aan de selectie toegevoegd.    

De 26 jarige Alders heeft zijn hele jeugdopleiding vanaf de F-jes doorlopen bij DEM. En vervolgde zijn carrière bij 4e klasser FC Uitgeest, stapte na twee jaar over naar Vitesse ’22 om na een jaar weer terug te keren naar FC Uitgeest dat inmiddels was opgeklommen naar de eerste klasse. 
Het laatste jaar is Erik Alders tot zijn grote teleurstelling geen eerste keus meer bij FC Uitgeest en hoopt zich komend seizoen bij ODIN ’59 wel door te kunnen ontwikkelen. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging bij een club waar op een hoger niveau getraind en gespeeld wordt”.
Hij kent ODIN ’59 als een leuke groep, hoopt zich snel in te kunnen passen maar weet ook dat hij achter één van de beste amateurkeepers uit de verre omtrek (Barry van Dijk) plaats zal moeten nemen. “Ik realiseer me zeker dat de concurrentie enorm is, maar zie het als een uitdaging waarin ik mijzelf kan bewijzen.”

 We wensen Cor en Erik veel plezier en succes het komende seizoen bij de selectie van ODIN ’59.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!