Bestuursmutaties - ODIN'59

Bestuursmutaties

Bestuursmutaties

29 mei 2015 13:15


Wij willen u graag bijpraten over enkele wijzigingen binnen het bestuur.

Helaas heeft Jacqueline Tiggelaar om persoonlijke redenen haar functie als secretaris van ODIN '59 neergelegd. Uiteraard respecteren wij haar keuze en bedanken we haar inzet voor ODIN '59, laat niet onverlet dat wij op zoek moesten naar een vervang(st)er.

Er is een tijdelijke oplossing gevonden! Joop de Vries, oud voorzitter en ere voorzitter heeft zich bereid verklaard tot en met de eerst volgende ledenvergadering deze functie te willen invullen. M.i.v. direct is hij secretaris a.i. van ODIN '59. Wij zijn Joop hiervoor veel dank verschuldigd en met ons de gehele vereniging.
Laat dat duidelijk zijn.

Maar er moet een nieuwe secretaris komen, en graag zo snel mogelijk, het bestaat niet dat een bruisende vereniging die wij zijn, geen secretaris heeft. Toegegeven, het is wel een functie die wat tijd kost, maar een keer in de twee weken vergaderen en daarnaast werkzaamheden die je op de door jou gekozen momenten van de dag kan kiezen, moet het toch mogelijk zijn een secretaris te vinden? Helpt u mee met zoeken? Heel graag.

Tegelijkertijd zijn er in het hoofdbestuur de volgende functies beschikbaar

- penningmeester
- pr
- beheerszaken (facilitair)

Dit betekent concreet dat wij voor de functie van Jeugdvoorzitter de opvolging rond hebben na het vertrek van Ed van Tunen komend seizoen. Jeroen Groenewold thans AB-coordinator en lid van de de scheidsrechters-commissie is onze nieuwe jeugdvoorzitter. Geen nieuw gezicht derhalve, binnenkort meer over hem.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!