Derde sportgala ODIN’59 [FOTO-UPDATE]

Derde sportgala ODIN’59 [FOTO-UPDATE]

30 mei 2015 21:45


Het voetbalseizoen 2014-2015 is vrijdag 29 mei bij ODIN’59 afgesloten met het jaarlijks terugkerende sportgala. Dit was dit alweer de derde aflevering. De ‘Vrienden van de Selectie’ waren verantwoordelijk voor de prima organisatie waarbij Jaap van Aanholt als gastheer en Anja Schinkel als gastvrouw optrad. Na het heerlijke en uitermate ruim gesorteerde buffet van catering Casse Croute onder leiding van chef kok Rinus Knoops begon het evenement met de bekendmaking van het
‘trainingsbeest van het jaar’. Assistent trainer Peter van der Slikke wees verdediger Paul Groen aan als winnaar van deze prestigieuze titel.

Frans van der Slikke, afgelopen seizoen nieuw bij de teambegeleiding van ODIN’59, introduceerde bij de club een onderlinge trainingscompetitie wat tot doel had om als speler het meest van de partij te zijn in ‘het team van de week’. Van der Slikke had Wil van het Klooster bereid gevonden om een bijbehorende prijs en de uitreiking hiervan voor zijn rekening te nemen. Er was waarachtig een prachtig klokje uit de Tommy Hilfiger collectie verbonden met de titel. Tim Koops ging met 15 punten aan de leiding in het klassement en verdiende daarmee het fraaie horloge. Barry van Dijk was met 1 punt minder een hele goede ‘tweede’.

Daarna werd de verkiezing van beste speler van het seizoen 2014-2015 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt de ‘Tom Sminia Award’, die is toegekend door de supporterscommissie. De prijs werd uitgereikt door Mark Sminia en mevrouw Sminia. Van de genomineerden Barry van Dijk, Jeffrey Tol en Danny Hols bleek de naam van Barry van Dijk op de Ton Sminia bokaal gegraveerd te zijn. De naam van Van Dijk werd ook nog eens onsterfelijk gemaakt met de bekendmaking dat de goalie aan de ‘Wall of Fame’ wordt toegevoegd, dankzij zijn grote en veelbetekende prestaties voor het vlaggenschip van ODIN’59.

Er waren enkele nieuwe gezichten te bewonderen die het komend seizoen de clubkleuren van ODIN’59 zullen komen verdedigen. De 23 Jarige Stefan Seijs beet het spits af. Hij komt van SVA uit Assendelft. Linksbuiten Seijs brengt ondanks zijn lengte behoorlijk wat technische bagage mee naar Heemskerk, is snel in de sprint maar heeft ook een behoorlijk duurvermogen volgens zeggen.

De keepers Melvin Habets (18) en de 26 jarige Erik Alders (FC Uitgeest) komen het keepersgilde bij ODIN’59 versterken. De van De Kennemers afkomstige Kenneth Hulshof (21) zal ook toegevoegd worden aan de selectie van de eveneens van dezelfde Beverwijkse vereniging overgekomen nieuwe trainer Richard Plug. Rick Schotvanger zal als assistent van Plug op gaan treden. De Beverwijkse aanvaller Margel Muzo komt over van FC Dordrecht onder 19.

Trainer Simon Evers maakte de speler van het jaar bekend van het 2e elftal van ODIN’59. De genomineerden waren Sem van ’t Hof, Mathijs Krijgsman en Barry van den Brink. De titel en bijbehorende prijs ontving de naar Hfc EDO vertrekkende Barry van den Brink. Van den Brink is één seizoen actief geweest bij ODIN’59.

Er zullen komend seizoen nog een aantal spelers niet meer voor de Geelhemden in het veld staan. Cerilio Cijntje gaat zijn geluk beproeven in de topklasse bij FC Lisse, Van Thom de Vries, dit seizoen goed voor 17 competitietreffers, was al enige tijd bekend dat ie naar het Katwijkse Quick Boys verhuist. De lange Dennis Greuter is maatschappelijke verplichtingen aangegaan waarbij hij veel in het buitenland actief zal zijn. Daardoor zal zijn voetballeven op een lager pitje komen te staan en hij vertrekt in ieder geval bij ODIN’59. Waarschijnlijk zal Greuter zich laten overschrijven naar het Haarlemse DSS of EDO. Faruk Yurdakan, 2 seizoenen actief in Heemskerk, gaat zijn kunsten bij Olympia Haarlem vertonen. Bas Ent heeft een contract getekend bij DOVO, de ploeg van Hans Kraaij jr. en trainer Jeroen Peters. Aanvoerder van het 2e elftal Sem van ’t Hof gaf onlangs aan om lager te gaan voetballen bij ODIN’59. Danny Hols daarentegen gaat het juist een stapje hoger proberen en zal trachten een basisplek te bemachtigen in de defensie bij zondag topklasser de Koninklijke HFC.

Bas van ’t  Hoff, Barry van den Brink en Osman Tosun waren de genomineerden voor het ‘Talent van het seizoen 2014-2015’. Die eer viel te beurt aan Tosun die het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Nadat voorzitter Ronald Brantjes in zijn toespraak een lans had gebroken voor de hele organisatie bij ODIN’59 en de trainers Mark Evers en Simon Evers nog eens hartelijk bedankte voor hun inzet van de afgelopen 3 jaar, werd het officiële slotstuk van de avond gereserveerd voor de verkiezing van beste speler van het seizoen 2014-2015. Uit naam van de gehele technische staf wees Mark Evers Danny Hols aan als de beste speler van het seizoen. De overige genomineerden waren Ron Scheffer en Barry van Dijk. Vorig seizoen mocht verdediger Milo Cremers de titel in ontvangst nemen.
klik hieronder voor het Fotoalbum van het  Sportgala 2015: 

16 mei 2015 ODIN'59 Sportgala
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!