Een mooie zomer

Een mooie zomer

3 juni 2015 17:00


En weer is een seizoen voorbij';
Afgelopen seizoen was het in sportief opzicht een fantastisch mooi seizoen. Er zijn in alle categorieën mooie resultaten behaald en nodigen uit voor nog meer ambitie komend seizoen.
Ik gebruik expres het woord ambitie. Want waar wil je naar toe als vereniging? Wat zijn je doelstellingen en op welke wijze en met wie wil je die bereiken?

De huidige ambitie is het met plezier voetballen op je eigen niveau, de selectie acteert als stabiele hoofdklasser en bestaat voor 50% uit eigen opgeleide jeugd.

Echter hoofdklasser zes jaar geleden en hoofdklasser na komend seizoen daar zijn twee klassen tussen geschoven. De implementatie van de voetbalpyramide bedacht door de KNVB laat nog een seizoen op zich wachten. Maar we zullen op zoek moeten gaan naar een nieuwe gedeelde ambitie waar de HELE vereniging zich achter moet scharen, niet alleen het bestuur, maar de hele vereniging van kabouter-ouder tot en met oudste lid.

Dat er binnen de vereniging en daarbuiten ontwikkelingen gaande zijn die van invloed zijn op de wekelijkse voetbalbeleving bij ODIN ’59 zullen iedereen duidelijk zijn. Afgelopen seizoen zijn er twee projecten gestart om ons complex een professionelere uitstraling te geven. Zo wordt het speeltuintje opgepakt en vernieuwd en wordt momenteel het minitopstadion aan een complete renovatie onderworpen. De resultaten zullen begin volgend seizoen duidelijk zichtbaar zijn.

Binnen het bestuur hebben wij op dit moment plek voor een secretaris, een bestuurslid PR, een bestuurslid beheerszaken en staat de vacature voor voetbaltechnische zaken nog steeds open (waar huidig bestuurslid Louis de Bruyne heeft aangegeven nog een seizoen door te gaan minimaal tot eerstvolgende ledenvergadering . Voor het functioneren van onze vereniging is het absoluut noodzakelijk dat deze plekken ingevuld gaan worden.

De toezegging van Joop de Vries om als ere voorzitter de functie van secretaris tot uiterlijk de eerstvolgende ledenvergadering te vervullen verdient ons aller waardering en respect. Maar zou niet mogen gebeuren. Ook ontzettend blij ben ik met de toezegging van Rob Tolstra die ondanks eerdere berichten zich bereid heeft verklaard na rijp beraad met zijn echtgenote :-) nog een seizoen als volwaardig penningmeester in het bestuur actief te zullen zijn.

Komend seizoen zullen de bardiensten door ouders van jeugdleden gecontinueerd worden. Alle begin is moeilijk maar uw inzet was fantastisch en mijn waardering daarom niet minder.

Rest mij u uit te nodigen om mee te doen met ODIN ’59 op uw eigen ambitieniveau, als bestuurslid, bemensing wedstrijdsecretariaat, barmedewerker, commissielid, vlagger, begeleider, toernooicommissie of wat dan ook. Samen maken wij ODIN ’59! En moet je als jeugdlid je maatschappelijke stage lopen, denk dan aan ODIN '59 en meldt je aan als scheidsrechter, je leert er veel meer dan alleen fluiten.

En dan echt als laatste, mijn oproep aan de lagere senioren om komend seizoen het lagere senioren toernooi in ere te herstellen en te organiseren! Als dan ook het familietoernooi weer terug op de agenda komt wordt het een nog mooier seizoen.

Ik wens u allemaal een mooie zomer en voor de kabouters en F-jeugd staan komende weekenden nog een mooie happening te wachten, veel plezier daarmee!

Hartelijke groet,
Ronald Brantjes

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!