Seizoen 2015-2016 is gestart; Eerste training ODIN '59 selectie.

Seizoen 2015-2016 is gestart; Eerste training ODIN '59 selectie.

19 juli 2015 16:00


Zaterdagochtend is de ODIN’59 selectie olv de nieuwe hoofdtrainer Richard Plug gestart met de voorbereiding van seizoen 2015-2016.Enkele spelers genieten nog van hun zomervakantie, maar met een verder nagenoeg complete selectie werd onder heerlijke omstandigheden de eerste training afgewerkt. Het was voor de spelers maar ook voor de trainers nog even wennen aan de nieuwe namen en de daarbij behorende nieuwe gezichten, ook langs de zijlijn werd er met belangstelling gekeken naar de nieuwkomers. Aan Richard Plug, assistenten Rick Schotvanger en Peter van der Slikke en rest van de begeleidingstaf de taak om de ploeg klaar te stomen voor de start van de nieuwe competitie op zaterdag 5 september.

ODIN ’59  zal in de voorbereiding een aantal oefenduels spelen, de eerste is aanstaande zaterdag 26 juli thuis om 14:00 uur tegen Topklasser AFC uit Amsterdam.  

In het weekend van 31 juli tot 2 augustus volgt er een trainingskamp in Sneek met op zaterdag 1 augustus een oefenwedstrijd tegen Hoofdklasser Drachtster Boys. Vervolgens speelt de selectie in week 3 een wedstrijd in- en tegen Velsen. En is ODIN ’59 met tegenstanders Zwart Wit ’63 en DVS ’33 actief op het Veluwade Toernooi in Hierden.Aan het eigen toernooi om de Heemskerkcup (zaterdag 8 en zondag 9 augustus)  zullen de jonkies (o23) uit de selectie de clubkleuren verdedigen tegen een keur aan nationale- en internationale topteams.

Week 4 staat in het teken van het Evert Folkers toernooi bij de Kennemers.  Met tegenstand van Uitgeest, DEM en De Kennemers. En in week vijf van de voorbereiding begint het districtsbekertoernooi waarin de mannen van Plug, Schotvanger en Van der Slikke op zaterdag 22 augustus het met zowel het eerste als het tweede opneemt tegen ADO’20. Na nog een week bekervoetbal begint op zaterdag 5 september de competitie tegen Achilles Veen en Zwaluwen ’30 2.

Bekijk hier het complete overzicht van de voorbereiding:

 Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!