ODIN '59 Jeugdselecties maken zich op voor CAL Cup

ODIN '59 Jeugdselecties maken zich op voor CAL Cup

12 augustus 2015 10:00


Zaterdag 15 augustus wordt alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar bij FC Castricum de CAL-CUP voor A1- en B1- Junioren selecties georganiseerd. ODIN '59 neemt deel aan dit toernooi met de A en B selectieteams. Lees verder voor het toernooischema en meer relevante informatie

Zaterdag 15 augustus wordt alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar bij FC Castricum de CAL-CUP voor A1- en B1- Junioren selecties georganiseerd.

Het idee voor een CAL-CUP toernooi is een aantal jaren geleden ontstaan tijdens het WEA Jeugdtoernooi van FC Castricum. De toernooi commissie van FC Castricum vindt dit een erg mooi toernooi om te organiseren. Leuk voor de jongens om tegen gasten te spelen die ze veelal kennen. Ook het publiek komt vaak vele oude bekenden tegen.

Deze ingrediënten en de zin om het balletje weer te laten rollen zullen zorgen voor een gezellige dag. De toernooi organisatie van FC Castricum heeft daarom alweer erg veel zin in dit eerste toernooi van het seizoen 2015/2016. Mocht u zin hebben om een kijkje te komen nemen. Het toernooi begint om 10.00 uur en de laatste wedstrijden vinden ca. 14.30 uur plaats. Deelname van Limmen, Meervogels’31, Vitesse’22, Odin’59 en FC Castricum.

CAL-CUP 2015_indeling

Winnaars CAL-CUP

“De CAL-CUP zorgt voor verbroedering, het ware CAL gevoel komt naar boven bij de strijd om deze CAL-CUP. Wij kijken er ontzettend naar uit en hopen en verwachten dat het toernooi evenals 2014 weer een succes wordt”. De A1 poule wordt gespeeld op het kunstgrasveld en de B1 poule op grasveld 3. Wedstrijdduur is 25 minuten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!