Meidenvoetbal bij ODIN’59 in Heemskerk

Meidenvoetbal bij ODIN’59 in Heemskerk

17 september 2015 13:45


Meer en meer meiden (en dames) interesseren zich voor het voetbal. Niet alleen internationaal doen “onze vrouwen” het goed, ook binnen de regionale clubs zie je steeds meer wapperende lange haren tussen de jongens door rennen.
ODIN’59 wil het meiden en dames voetbal een serieuze plaats gaan geven binnen de vereniging. Samen met het bestuur is een groep van “voetbal-ouders” daar nu een plan voor aan het maken wat later dit jaar zijn eerste vruchten moet gaan opleveren.

Een van de eerste activiteiten is het ter beschikking stellen van onze velden voor de Meisjes Talentendag van de KNVB op 20 september. In de ochtend (van 9:00u tot 12:u) zal een groep van ongeveer 70 getalenteerde meiden daar aan de KNVB trainers laten zien wat zij kunnen. Een deel van deze groep wordt daar uit geselecteerd en zal verder getraind gaan worden door de KNVB.

Voor een aantal meiden van ODIN’59 is dit soort dagen al eerder een succes gebleken, zeker 2 meiden zijn zo al doorgestroomd naar een talenten team binnen de KNVB.

Absoluut een leuke gelegenheid voor alle meiden die er over denken te gaan voetballen om komende zondag eens langs te komen en te zien hoe leuk het voetbal nu eigenlijk is!

Zien we jou ook komende zondag?!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!