Week van de scheidsrechter.

Week van de scheidsrechter.

28 september 2015 23:45


Sportverenigingen vormen de bakermat van ons arbitragekorps. Daar wordt talent herkend, gestimuleerd en ontwikkeld. Als het gaat over de omvang van het scheidsrechterskorps en de kwaliteit van onze arbiters, spelen sportclubs een belangrijke rol.Andersom zijn arbiters vanzelf ook essentieel voor het functioneren van verenigingen. Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd en zonder wedstrijd …...............

Investeren in arbitrage is belangrijk. Dat doe je in het belang van je eigen club, in het belang van de scheidsrechter en uiteraard in het belang van de hele competitiesport in Nederland.

Van zaterdag 3 tot en met 11 oktober is het de “week van de scheidsrechter”. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechter staat deze week centraal. Want de vele scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zoveel sporters wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten.

Tijdens de week van de scheidsrechter laten sportbonden, sportverenigingen,sporters en mogelijk supporters hun waardering blijken aan scheidsrechters die zich wekelijks belangeloos inzetten voor de sport.

Tekst: Masterplan arbitrage van NOC*NSF

Scheidsrechterscommissie ODIN’59 

Yvonne van der Horst en Hans Scholts

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!