A en B junioren rond Hemelvaartsdag op trainingskamp in Mönchengladbach [UPDATE]

12 oktober 2015 19:30


Vanwege schoolverplichtingen van veel spelers na het Paasweekend hebben wij besloten om het voetbalkamp te verplaatsen. In plaats van München gaat de trip naar Mönchengladbach. Wij nemen dan deel aan de Mönchengladbach Pokal.

Informatiebrief Mönchengladbach Pokal 2016 

Heemskerk, 12 oktober 2015 

Beste ouder(s) en spelers,

Vanwege schoolverplichtingen van veel spelers na het Paasweekend hebben wij besloten om het voetbalkamp te verplaatsen. In plaats van München gaat de trip naar Mönchengladbach. Wij nemen dan deel aan de Mönchengladbach Pokal.

Wij vertrekken donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) en de speeldata van het toernooi zijn vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei 2016.  Na de feestelijke prijsuitreiking reizen wij weer af naar Heemskerk. De verwachting is dat wij rond 22:00 uur weer bij ODIN zijn.

Deelname aan de Mönchengladbach Pokal 2016 heeft tot doel de spelers een onvergetelijke ervaring mee te geven en de onderlinge team- en spelersband in deze lichting voetballers te versterken.


Mönchengladbach Pokal

De Mönchengladbach Pokal wordt gespeeld op de drie locaties van de organiserende clubs. Grün Weiß Holt zetelt op de voormalige trainingsvelden an Borussia Mönchengladbch. Het sportpark heeft vier grasvelden, kleedkamers en een kantine. De locatie van Fortuna Mönchengladbach beschikt over 2 velden, een grasveld en een kunstgrasveld, een kantine en kleedkamers. Het stadion van de Rheydter Speilverein heeft één grasveld met tribune, kantine en kleedkamers.

?Er nemen 100 teams deel aan het toernooi. Ieder team speelt minimaal 6 wedstrijden.BORUSSIA PARK
Zoals al gemeld in deze brief vertrekken wij op donderdag verwachte vertrektijd is 10:00 uur. In de middag komen wij dan aan Mönchengladbach bezoeken direct het Borussiapark, het stadion van Champions League deelnemer Borussia Mönchengladbach.
Het Borussia-Park in Mönchengladbach is het thuisstadion van de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach. Het verving het kleinere Bökelbergstadion, dat niet meer aan de moderne veiligheidsnormen en internationale voorwaarden voldeed. Het Borussia-Park heeft een capaciteit van 54.067 toeschouwers. 

Het nieuwe stadion, geopend op 30 juli 2004, wordt gekenmerkt door VIP-lounges, een fanshop, bar en museum. Het stadion heeft ongeveer 85 miljoen euro gekost.

Kosten
De kosten van dit kamp zijn begroot op € 150,= all-in per speler. Dat is inclusief het ontbijt en de warme avondmaaltijden,  overnachtingen, gebruik van alle faciliteiten op het terrein, de busreis heen en terug en alle kosten ter plaatse zoals toeristenbelasting. Alleen tussendoortjes en drank zijn niet in het bedrag inbegrepen. Deze kosten hebben wij zo minimaal mogelijk gehouden d.m.v. het zoeken van sponsoren.

Wij overnachten in een sporthal te Mönchengladbach.  Een ieder dient zijn eigen luchtbed, slaapkussen, eventueel hoeslaken en slaapzak mee te nemen.

Begeleiding

We streven er naar om uit ieder team de trainers/coaches en enkele ouders als begeleiders mee te nemen. Er is vanuit de leiders/trainers en ouders al veel animo om mee te gaan als begeleider op dit prachtig voetbalkamp. Onze doelstelling is om zeker één begeleider per zes spelers mee te nemen. 

De bijdrage van de begeleiders is begroot op € 175,= per begeleider / trainer / coach. Deze kosten hebben wij zo minimaal mogelijk gehouden d.m.v. het zoeken van sponsoren. Weet u nog iemand die deze onvergetelijke reis wil sponsoren dan horen wij dat graag van u.

Naast deze teambegeleiders gaan ook de 2 organisatoren (betalen hetzelfde bedrag) mee voor de coördinatie en programmering. Wilt u mee als supporter? Dat kan. De bijdrage per supporter is ook begroot op € 175,=. U verblijft op dezelfde locatie als de spelers en u maakt ook gebruik van de spelersbus. 

Na ontvangst van de officiële inschrijvingen van de spelers zullen wij aan de begeleiders / supporters bekend maken wie er mee kunnen. Dien echter wel uw inschrijfformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Vervoer

Een professioneel touringcarbedrijf zorgt voor het vervoer heen en terug. Daarnaast gaan er enkele eigen auto’s mee voor ondersteuning.

Meer informatie

Kijk op de website http://www.euro-sportring.com/nl/toernooien/monchengladbach-pokal

om een indruk te krijgen welke fantastische belevenissen uw kind te wachten staat als hij of zij mee gaat… 

Bijgaand treft u tevens een inschrijvingsformulier aan. Wij zouden het op prijs stellen als u deze uiterlijk zaterdag 24 oktober aan de leider van uw team overhandigt. Per inschrijving vragen wij een aanbetaling van € 50,- direct te voldoen bij inschrijving. Uiteraard wordt de aanbetaling verrekend met het te betalen bedrag. 

Heb je al een formulier ingeleverd en het inschrijfgeld betaald?

Als je mee gaat dan hoef je niets te doen. Wij schrijven je automatisch in. Ben je verhinderd geef dit dan direct door aan Leo Swiers.  

Wilt u iets specifieks bespreken, dan kunt u contact opnemen met de leider van uw team of één van onderstaande organisatoren, via de e-mailadressen

a-coordinator@odin59.nl of  b-coordinator@odin59.nl


Sportieve groet,

Organisatie:
Leo Swiers en Ed van Tunen

    Bijlagen 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!