ODIN ’59 - Nieuwsbrief 29 oktober 2015

30 oktober 2015 16:45


Als het goed is heeft u in uw mailbox de tweede ODIN '59 Nieuwsbrief ontvangen.
In deze Nieuwsbrief willen wij de leden informeren over allerlei zaken die binnen de vereniging spelen en die voor de leden van belang of interessant zijn om te weten. Voor diegene die de mail niet hebben ontvangen zetten we hem hierbij online.

Een trieste periode

In de periode tussen de eerste en deze Nieuwsbrief zijn we twee keer geconfronteerd met slecht nieuws. Op 10 oktober overleed Sylvain van der Wal nadat hij op ons complex tijdens een voetbalwedstrijd van zijn zoon getroffen werd door een hartstilstand. Ondanks de goede reacties van de omstanders bleek redding niet meer mogelijk.

En deze week overleed geheel onverwachts Lars van der Koelen, nog maar 46 jaar oud en al 38 lid van ODIN ’59. Ongeloof dat deze echte ODIN-man en trouwe supporter er niet meer is, voert de boventoon.

A.s. zaterdag gaan de vlaggen op ons complex, als eerbetoon, wederom halfstok. Bij het eerste team zal voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte in acht worden genomen.

Entree bij de thuiswedstrijden

Het is een normale zaak dat bij een wedstrijd in de Hoofdklasse entree wordt geheven. Veel mensen menen ten onrechte dat dat niet voor hen geldt. Vrij toegang hebben alleen de leden van ODIN ’59, mensen met een KNVB-pas of een bestuurskaart.

Omdat er nogal wat mensen extra vroeg of even wat later kwamen omdat de medewerkers bij de kassa dan weg waren, hebben we het nu anders georganiseerd. De mensen bij de kassa gaan vroeger beginnen en blijven tot aan de rust op hun plek, wie geen gratis toegang heeft mag netjes een entreekaartje kopen.

De kassamedewerkers zijn nieuw en kennen de ODIN ’59-leden niet, het is dus zaak uw ledenkaart bij de hand te hebben. Mensen die geen lid zijn moeten zo sportief zijn om correct te betalen of, nog beter, lid te worden van ODIN ’59.

Lid of geen lid, behandel onze kassamedewerkers met respect, zij zetten zich in voor de club.

 

Nieuwjaarsdag

Zaterdag 2 januari is er weer de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst, de voorbereidingen zijn in gang gezet en naast de Nieuwjaarswedstrijd van het eerste team is er ook de mogelijkheid voor andere ODIN ’59-teams of gelegenheidscombinaties die middag een balletje te trappen.

In principe kunnen er nog drie wedstrijden van twee keer een half uur worden gespeeld, alle wedstrijden beginnen om 2 uur. Wie spelen wil kan zijn team opgeven bij Vera Keetlaer, onze wedstrijdsecretaris, via wedstrijdsecretaris@odin59.nl

Na de wedstrijden is er weer een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst. Verdere informatie volgt.

 

Ledenvergadering

De Ledenvergadering staat gepland voor 10 december, dat kunt u vast in uw agenda zetten. Nadere informatie volgt via de site en in de volgende Nieuwsbrief, eind november.

 

Een vijfde veld

Al tientallen jaren is er behoefte aan een vijfde veld, diverse malen is geprobeerd ons complex uit te breiden, maar altijd tevergeefs. Om de druk op de velden op de zaterdagochtenden wat te verlichten is op het trainingsveld achter de kleedkamers een klein veld uitgezet. Na wat organisatorische problemen is het nu in gebruik genomen. Het is een experiment, we moeten zien hoe lang het bespeelbaar blijft, de weersomstandigheden hebben grote invloed op de bespeelbaarheid van dit veld.

Het veld is nu bij de KNVB aangemeld als vijfde veld en dus zal die er ook wedstrijden op vastleggen. In de winterstop zullen we moeten bezien of het veld officieel gehandhaafd kan blijven.

 

Samen aan de slag

In de vorige Nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over het traject dat we met Sportservice Noord-Holland zijn ingegaan. Er wordt met een aantal mensen gewerkt aan een andere organisatiestructuur en ook het begin van het Vrijwilligerstraject staat in de steigers. Deze activiteiten vragen veel tijd en energie van de mensen die er aan meewerken, om die reden is de ledenvergadering dit jaar iets later dan in voorgaande jaren.

Wij hopen op de ledenvergadering het een en ander te kunnen presenteren.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!