Jeugd ODIN'59 in actie voor veilingavond door verkoop jeugdloten

2 mei 2019 9:00

^hh

Op zaterdag 25 mei organiseert ODIN’59 een grote veilingavond. Onderdeel van de veilingavond is de jeugdloterij. De op 13 april uitgedeelde lotenboekjes en de opbrengsen daarvan kunnen worden ingeleverd in de bestuurskamer op woensdag 8 mei: 17.00-19.00 uur, zaterdag 11 mei en 10.00-12.00 uur, zaterdag 18 mei: 10.00-12.00 uur.

Mooie prijs voor topverkoper
Aan de jeugdloterij doen alle jeugdleden mee t/m J-O17. We vroegen hen om minimaal 1 boekje met 10 loten van €2,50 per stuk te verkopen, bijvoorbeeld aan familie, vrienden en buren. De kopers maken kans op schitterende prijzen, waaronder een fiets, een overnachting + ontbijt en paintballen met 10 personen. De 3 topverkopers staat een mooie prijs te wachten. Inmiddels worden de loten volop aan de man gebracht. Zo hebben alle kabouters hun loten al verkocht en zijn er zelfs kinderen die al 6 boekjes hebben verkocht.


Opknappen accommodatie ODIN'59
De opbrengst van de veiling is bedoeld voor het opknappen van de accommodatie van onze vereniging. De waterleidingen, kranen en douches worden vernieuwd, de kleedkamers en de tribune krijgen een opknapbeurt en de veldverlichting wordt verbeterd. Net als vorige keer koppelen we ook een goed doel aan onze veiling: Support CasperCasper van Eijck is arts in het Erasmus MC en clubarts van Feyenoord. Met zijn stichting doet hij innovatief onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker. Een prachtig doel, dat wij als maatschappelijk betrokken club graag omarmen.

Inname jeugdloten
De jeugdloten zijn op zaterdag 13 april verspreid via de leiders. De lotenboekjes dienen allemaal terug ingeleverd te worden, zodat wij de trekking op 25 mei kunnen doen. Het inleveren van de loten en opbrengst kan op de volgende inlevermomenten in de in de bestuurskamer bij de leden van het organisatieteam.

  • Woensdag 8 mei: 17.00-19.00 uur
  • Zaterdag 11 mei: 10.00-12.00 uur
  • Zaterdag 18 mei: 10.00-12.00 uur

Het is op deze momenten ook mogelijk om nieuwe boekjes op te halen, om zo topverkoper te worden. Extra boekjes kunnen ook eerder bij de leiders of het veilingteam worden opgehaald. De leiders kunnen de extra boekjes regelen met de leden van het veilingteam.

We hopen en rekenen uiteraard op de inzet van alle jeugdleden om de loterij tot een mooi succes te maken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!