De Rubriek "Voor het Voetlicht" - ODIN'59

De Rubriek "Voor het Voetlicht"

De Rubriek "Voor het Voetlicht"

Sponsoroproep

19 maart 14:00   Nieuwsbrief ODIN'59 Sponsoroproep meer »


Ron Scheffer doet na 8 prachtige ODIN’59 voetbaljaren een stapje terug

5 april 13:45  De huidige aanvoerder van het eerste van ODIN’5, Ron Scheffer, gaat komend seizoen 2021-2022 stoppen met voetballen op 3e divisie-niveau, maar hij wil ondanks dat hij een nieuwe racefiets heeft gekocht nog niet helemaal zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Over wat het voetbalvervolg wordt, blijft hij nog in het ongewisse en moet hij nog een keuze maken.meer »


Speler van het jaar 2019-2020 Jim Hulleman verruilt volgend seizoen ODIN’59 voor de Koninklijke HFC

14 februari 15:00  De Technische Staf koos Jim Hulleman in 2020 tot ODIN'59 ' Speler van het Jaar' . ‘De Witte’, zoals de middenvelder liefkozend door het ODIN’59 legioen wordt genoemd, speelde een ijzersterk seizoen. “We draaiden dat seizoen heel lekker en ik had het gevoel dat we kampioen konden worden”. Na 6 seizoenen gaat deze markante middenvelder ODIN'59 verlaten.meer »


VIDEO | Milo Cremers doet na 9 jaar ODIN'59 stapje terug

4 juni 16:45  ODIN '59 sterkhouder Milo Cremers stopt na negen seizoenen, waarin hij in 245 wedstrijden in actie kwam voor de geel/blauwen, met het voetbal op topniveau. Hij keert volgend seizoen terug naar de club waar hij als klein jochie begon: Vitesse'22. Jaap van Aanholt sprak met de drie maal tot "Speler van het Jaar" verkozen Milo Cremers. Hieronder de video, aangevuld met een apart schriftelijk eind-interview.meer »


Voor het Voetlicht.......Fysiotherapeute Sanne Visser

28 mei 14:30  In deze rubriek komen personen aan het woord die zich inzetten voor de club. De club kan niet zonder mensen buiten de lijnen. Ditmaal is Sanne Visser aan het woord, fysiotherapeute bij de selectie van ODIN’59. Een stille kracht in de schijnwerper. Hoe is het met haar?meer »


Ik wil ze meegeven: hard werken. Alleen talent is niet voldoende

27 mei 22:45  Dat zijn de woorden van assistent-trainer van het eerste: Peter van der Slikke. Jarenlang zelf basisspeler van het eerste van ODIN’59. Een goede spits met scorend vermogen. In de rubriek ‘Voor het Voetlicht’ komt hij aan het woord en vragen we hem hoe het met hem in deze bijzondere tijd gaat. En wat vindt hij van afgelopen seizoen? Hieronder een vraaggesprek.meer »


Gezondheid is het belangrijkste en de rest is bijzaak

20 mei 20:45  Vandaag aan het woord in de ODIN rubriek 'Voor het Voetlicht': ODIN’59-keeperstrainer Colin van der Meijden. Hij is inmiddels 5 jaar actief bij de Gele Leeuwen en Colin heeft voor het komend seizoen voor een jaar bijgetekend. Hoe is het met hem? Wat vindt hij van ODIN’59? En hoe slaat hij zich erdoor? Waar heeft hij de meeste steun aan? Hieronder een vraaggesprek.meer »


‘Voor het Voetlicht’, jeugdtalent uit eigen kweek Patrick Blokker

1 april 18:00  Deze keer in de rubriek ‘Voor het Voetlicht’ ODIN’59 voorhoede- en selectiespeler Patrick Blokker. Hij is halverwege de competitie als talentvolle jeugdspeler uit JO19 bij het tweede van ODIN’59 onder trainer Richard Klijn gekomen.  Hoe houdt deze speler zich staande tijdens de Corana crisis en hoe voelt hij zich überhaupt bij de club?meer »


‘Voor het Voetlicht’: Verdediger Mouad (Mo) Ben Chekh (Ook volgend seizoen ODIN-er)

28 maart 15:45  In de rubriek ‘Voor het Voetlicht’ komen ODIN’59-selectie spelers aan het woord. Vandaag de sympathieke verdediger Mouad Ben Chekh. Door zijn voetbalvrienden ‘Mo’ genoemd. Afgezien van het feit dat het voetbal noodgedwongen stil ligt hoopt hij op een positief verloop van de revalidatie van zijn geopereerde knie. meer »


Hoe ver ben jij?

9 maart 19:00  In deze rubriek komen spelers van de A-selectie aan het woord die terugkomen van een blessure. Ze zijn er vaak wel bij. Een periode zag je ze bij elke wedstrijd van het eerste of tijdens de bekerwedstrijd tegen bijvoorbeeld Vitesse Arnhem. Keurig in de ODIN'59-selectie outfit, maar ze spelen al een tijd niet, want ze zitten in de ziekenboeg. Aan het woord de verdedigers Kelvin Oxfoort (oud FC Volendam) en Tim Sewalt (oud-VSV). Hoe is de stand van zaken nu en wat zijn de vooruitzichten? meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!