ODIN ’59 neemt eindoverwinning Veluwade voetbaltoernooi in Hierden mee naar huis!

Assist: Milo Cremers
38'
77'

8 augustus 2015 14:00

Zaterdag 8 augustus 2015 won ODIN ’59 na de monsterzege van 10-1 van afgelopen woensdag op Zwart-Wit ’63 op het Veluwadetoernooi te Hierden ook de tweede wedstrijd tegen DVS ’33 (Ermelo) met 0-3 en nam daardoor de eindoverwinning van het toernooi mee naar Heemskerk.

De beginfase van deze wedstrijd was aftastend met een licht veldoverwicht van ODIN ’59. Het was ook erg warm vandaag in Hierden en er werd door beide ploegen een extra drinkpauze afgesproken en ingelast in beide wedstrijdhelften. Er ontstonden nauwelijks kansen in het begin van de wedstrijd. In de 33e minuut kon ODIN ’59 een vrij trap nemen op de helft van de tegenstander. De meegekomen Milo Cremers kopte de vrije trap goed terug op de voor het doel vrijstaande Jim Hulleman, die niet lang wachtte en uithaalde: 0-1. In de 38e minuut was het weer raak. Eelke de Graaf leverde goed voorbereidend werk en legde de bal goed terug op Jim Hulleman. Deze schoot met een mooi diagonaal schot de 0-2 in de touwen.

In de 2e helft werden er aan ODIN ’59 zijde diverse wisselingen doorgevoerd. Laat in de wedstrijd in de 77e minuut scoorde Bart Boogaard de 0-3 na een goed genomen hoekschop van Erik Homan. Er werden nog diverse goede kansen gecreëerd door ODIN ’59 maar deze werden niet in doelpunten omgezet. Ook DVS kreeg nog een reële kans. Uiteindelijke eindstand: 0-3. Door deze overwinning verzekerde ODIN ’59 zich van de eindoverwinning op dit Veluwade voetbaltoernooi 2015 in Hierden.