Trainingskamp in Sittard geslaagd met een goede overwinning in oefenwedstrijd: Jong Fortuna Sittard-ODIN’59 0-2

Fortuna Sittard 1

0 - 2

17'
32'
Eelke de Graaf (intikker)
Assist: Jeffrey Tol

8 januari 2016 19:00

Het geslaagd te noemen trainingskamp van de ODIN’59 selectie vlakbij het Fortuna stadion in Sittard in het verre Zuiden van Nederland begon goed afgelopen vrijdag 8 januari met een 0-2 overwinning van Hoofdklasser ODIN’59 op Jong Fortuna Sittard. De einduitslag van deze nuttige oefenwedstrijd was al bij rust bereikt.

Onder het toeziend oog van Fortuna Sittard club-icoon Willy Dullens wist de ploeg uit Sittard met durf een jonge ploeg de wei in te sturen maar Fortuna had behoudens enkele schoten op doel of op het aluminium de gehele wedstrijd geen schijn van kans tegen de Hoofdklasser uit Heemskerk. ODIN’59 keeper Barry van Dijk hield verdienstelijk zijn doel schoon en duldde geen tegendoelpunt.

In de 17e minuut passte Jordi Tiktak op Eelke de Graaf, die goed terug kopte op Jim Hulleman, waardoor deze fraai met buitenkant schoen scoorde voor ODIN. ODIN’59 bleef gevaarlijker en in de 32e minuut wist Eelke de Graaf na een snel opgezette aanval de stand op 0-2 voor de bezoekers te brengen.

Basiself ODIN’59: Barry van Dijk (K), Jeffrey Tol, Tim Koops, Milo Cremers, Jordi Tiktak, Ron Scheffer (C), Jim Hulleman, Jurjen Dikker, Bilal El Amrani, Eelke de Graaf, Stefan Seijs

Hoofdtrainers: Richard Plug/Rick Schotvanger

Komende dinsdag 12 januari 2016 speelt ODIN’59 een oefenwedstrijd thuis op Sportpark Assumburg: ODIN’59-Fortuna Wormerveer. Aanvang: 20.00 uur.