ODIN’59 wint laatste test voor de start van de competitie

ODIN 59 1

4 - 0

AFC 1

Datum

9 augustus 2016 20:15

Accommodatie

Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027ED
AMSTERDAM
tel. 06-21534464

De oefencampagne voor de start van de competitie eindigde met een 4-0 zege op zaterdag eersteklasser AFC. De openingstreffer via Jeffrey Klijbroek rolde na een dik halfuur tegen de touwen. Pas in het laatste kwartier werd de score tot een afgetekende marge opgevoerd door 3 treffers via de voet van de na de rust ingebrachte Cerilio Cijntje. De ploeg van trainer Richard Plug lijkt daarmee klaar voor de aanstaande competitiestart in de derde divisie.

ODIN’59 startte bij aanvang op een behoorlijk tempo waarbij Jeffrey Klijbroek al in de eerste minuut kansrijk leek op aangeven van Nigel Hardenberg. Ook na een dik kwartier kwam AFC met de schrik vrij bij kansen via Jim Hulleman (kopt in handen keeper), Eelke de Graaf (schot vanaf rand 16 in handen keeper) en Thom de Vries (te zachte inzet). Daardoor leek het of de Amsterdammers makkelijk konden meekomen. Pas na een dik halfuur werd de score geopend via Klijbroek op fraai aangeven van Nigel Hardenberg, 1-0. Die treffer bracht enige onrust in de defensie bij AFC. ODIN’59 profiteerde daar niet van met een levensgrote kans van De Graaf op slag van rust. Lang hield AFC de geringe achterstand voor wat ’t was zonder zelf echt gevaarlijk te worden. Pas in het laatste kwartier was de pijp leeg bij de Amsterdammers en kon de score nog behoorlijk worden opgevoerd met 3 doelpunten via Cerilio Cijntje die onder meer werden voorbereid door Hulleman en Hardenberg.

Basis ODIN’59: Barry van Dijk, Milo Cremers, Denzel Meijer, Ron Scheffer, Nigel Hardenberg, Eelke de Graaf, Thom de Vries, Lars Boekel, Jeffrey Klijbroek, Nick Burger, Jim Hulleman.

 
Cerilio Cijntje drie maal raak
Bekijk hier het fotoalbum van Jaap van Aanholt

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!