44'
Denzel Meijer (penalty)

14 februari 2017 20:15

Johan Jensch

De oefenwedstrijd van ODIN’59 uit tegen Hoofdklasser Swift is in Amsterdam een gelijkspel geworden: 2-2. De einduitslag was al bij rust bereikt.

De wedstrijd werd niet zoals eerder gepland op sportpark Assumburg gespeeld, maar op het complex van AVV Swift in Amsterdam. Het ODIN’59-hoofdveld bleek nog teveel met sneeuw bedekt en was totaal onbespeelbaar.

De ploeg van voormalig ODIN’59 trainer Marc Evers nam de leiding door Jaap Smeeing. Jim Hulleman scoorde de gelijkmaker, waarna Ron Rosenhart de Amsterdammers weer aan de leiding bracht: 2-1. Nadat ODIN-vleugelspits Nigel Hardenberg onderuit was gehaald kreeg ODIN’59 in de 44e minuut een verdiende strafschop. Denzel Meijer maakte geen fout: 2-2.

Na rust werd er ondanks diverse kansen niet meer gescoord.

Einduitslag: 2-2.

Scheidsrechter deze avond: Dhr. Johan Jensch.

Basis-elf ODIN’59:
Barry van Dijk (K), Lars Boekel, Milo Cremers, Denzel Meijer, Jordi Tiktak, Ron Scheffer (A), Jurjen Dikker, Jim Hulleman, Nigel Hardenberg, Eelke de Graaf, Jeffrey Klijbroek.

Opstelling 2e helft: Mike van Vliet (K), Jeffrey Tol, Tim Koops, Mart Willemse, Jerrold van den Eeckhout, Erik Lenssen, Nick Burger, Stefan Seijs, Thom de Vries, Denzel Meijer, Jurjen Dikker.