Danny Brandsma

Dinsdagavond 15-8 speelde een mix van de eerste en tweede selectie van ODIN'59
een oefenwedstrijd tegen ZSGOWMS (Zonder Samenwerking Geen Overwinning en
Wilskracht Maakt Sterk) uit Amsterdam.
Na een 1-0 voorsprong van ODIN'59 in de rust, via een strafschop van Thom de Vries,
werd het uiteindelijk een gelijkspel. Einduitslag: 2-2 (rust: 1-0).

Vorig seizoen speelde ODIN'59 ook in de voorbereiding tegen de Amsterdammers en toen werd de wedstrijd een overwinning voor de gasten ODIN '59 - ZSGOWMS 1-2.
In deze zinvolle oefenwedstrijd van 15-8 nam ODIN'59 in de 39e minuut de leiding via een strafschop van
Thom de Vries: 1-0. Dat was tevens de ruststand.
Na de thee scoorde ZSGOWMS in de 52e minuut de gelijkmaker: 1-1.
De Amsterdammers liepen zelfs uit tot 1-2 voorsprong door een doelpunt in de 59e minuut.
ODIN'59 dat met een mix van spelers uit de 1e en 2e selectie speelde, trok in de 63e minuut de stand
gelijk door een doelpunt van Miloud Weijers: 2-2.
Het bleef bij dit gelijke spel.

Opstelling ODIN'59: Mike van Vliet (k), Tiktak, Halbersma, Eekhout (46. Krijgsman), Van Gelder, S. van Dijk, De Vries (46. Weijers), Nagel @, Al Mahdi (67. Benning), Jansen, Stekkel (80. Van Dijk).

Scheidsrechter: D. Brandsma
Assistent scheidsrechters: B. Petterson en  B. de Groot.

Komende zaterdag 19-8-17 volgt de volgende oefenwedstrijd: ODIN'59 1 - FC Lisse 1.
Aanvang van deze wedstrijd op Sportpark Assumburg: 12.00 uur.
ODIN 2 oefent om 14.30 u. thuis tegen FC Aalsmeer.