89'

Mannen, 2, Hoofdklasse A

24 maart 2018 12:00

Th. Blommesteijn

Het meeste spektakel zat in het eerste half uur waarin de thuisploeg tweemaal wist te scoren en beide keren stond Ogür Kaya aan het einde van de actie. DOVO mocht tweemaal vanaf de elfmeterstip aanleggen maar wist door uitstekend keeperswerk van Mike van Vliet hieruit slechts eenmaal te scoren. Na een half uur spelen stond er op het scorebord een stand van 2-1 en met deze stand gingen beide ploegen de rust in. Tot vlak voor tijd bleef het spannend maar in de laatste minuut trakteerde de jarige Miloud Weijers zichzelf op een fraaie treffer (3-1).
ODIN'59 2 blijft door deze overwinning de koploper in de reserve hoofdklasse A en speelt a.s. zaterdag in Mijdrecht tegen Argon 2.

Een paar fragmenten van de laatste minuten en de fraaie goal van de jarige Miloud Weijers.