Hoflaan 1
1967NE
HEEMSKERK
tel. 0251-237026

ODIN'59 is opnieuw tegen een nederlaag aangelopen. Nu was ACV Assen de ploeg die de punten welwillend in de spelersbus laadde.
Vier minuten na rust openden de bezoekers de score, Luka Prljić kopte een hoekschop in de touwen. In de 56ste minuut leek er niets aan de hand bij een sliding van Tom de Groot op Mark Jagt, maar nadat de voorzet van Jagt voorlangs vloog wees scheidsrechter Mulder toch naar de stip. Gijs Jasper pakte het goedkoop gegeven presentje gretig uit en verdubbelde de score (0-2). Vier minuten later bracht Ahmed al Mahdi de spanning terug in de wedstrijd door een verkeerde terugspeelbal van ACV te onderscheppen en binnen te knallen (1-2). Ondanks een krachtig slotoffensief bleef de gelijkmaker uit. Later meer