Tam ODIN ’59 laat zich volledig overlopen in Barendrecht - ODIN'59

Tam ODIN ’59 laat zich volledig overlopen in Barendrecht

Tam ODIN ’59 laat zich volledig overlopen in Barendrecht

Barendrecht

5 - 0

ODIN 59 1

Ugur Altintas (afstandschot)
20'
Danny Monster (intikker)
40'
Marouane Bakour (schot)
54'
Marouane Bakour
67'
Bart Deprez
Niels Vorthoren
67'
Qrushinco Rosina
Danny Moster
75'
Anass Masrhalmi
Qrushinco Rosina (schot)
76'
Romano van der Stoep (schot)
84'

Competitie

3e divisie A

Datum

30 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

D. Prick

Accommodatie

Sportpark De Bongerd
Dierensteinweg 6
2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

De uitstekende oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Quick Boys heeft geen vervolg gekregen in en tegen Barendrecht. Geen moment konden de Heemskerkers imponeren en gaven de Zuid-Hollanders alle gelegenheid om vrijuit te voetballen. Behoudens enkele speldenprikken zat de boel “vast” en liep het voor geen meter. Na 20 minuten werd de score geopend en exact 20 minuten later werd ie verdubbeld. Nu rust hetzelfde patroon, probleemloos liepen de rood-witten naar een makkelijke 5-0 zege. Verbaasd zullen ze zich na afloop achter de oren hebben gekrabd dat het zo makkelijk ging vandaag. 

Het weer werkte niet mee, een grauw en grijs Barendrecht was het decor voor een strijd in de onderste regionen van de ranglijst. Al staan de ploegen vrij dicht bij elkaar, er moest gewonnen worden om aan te haken. Zoals gebruikelijk mocht de tegenstander het spel maken en vanuit balverlies loeren op de counter. Veelvuldig balverlies leden de Barendrechters niet en anders was de omschakeling niet zuiver genoeg. De wedstrijd speelde zich dan ook grotendeels op ODIN-helft af met een sterk combinerend Barendrecht. Gedreven loerden ze op een gaatje in de defensie maar die gaf geen krimp. Tot de 20e minuut, kom je voetballend niet door de defensie, dan maar met een afstandsschot proberen. Ugur Altintas schoot fraai binnen en zette zijn team op een verdiende 1-0 voorsprong. Het veranderde niets aan het wedstrijdbeeld, een tam ODIN ’59 was niet bij machte de bal lang in de ploeg te houden of enige druk op het Zuid-Hollandse bolwerk uit te oefenen. De eerste goede kans deed zich in de 33e minuut voor toen Mart Luke op maat bediende maar zijn inzet verdween ruim langs de paal. Als het dan niet loopt kom je ook nog ongelukkig op een grotere achterstand. Een voorzet vanaf de rechterkant van het veld kwam terecht bij de geheel vrijstaande Danny Monster. Hij raakte de bal compleet verkeerd (knie of scheenbeen ?) maar zag deze wel langzaam bij de 2e paal binnen hobbelen, 2-0. Een opsteker voor Barendrecht vlak voor rust en hopen dat de pauze meer scherpte en inzet brengt bij het dolende ODIN ’59.

Het zat er niet in, de Zuid-Hollanders hadden hun zaakjes goed voor elkaar. Door de geel-blauwen kort op hun huid te zitten maakten ze het hen bijzonder lastig om tot een adequate opbouw te komen. De Barendrechters speelden met meer gedrevenheid om te winnen. Nog voordat de 2e helft tien minuten oud was stonden ze met 3-0 voor. Na een lange bal van Joey Jongman schoof Marouane Bakour de bal slim bij de 2e paal binnen al hing er wel een flinke buitenspel lucht omheen. Mocht ODIN nog aspiraties hebben gehad om het tij te keren dan waren die nu vervlogen. Zelf moeilijk tot scoren komen en met een 3-0 achterstand is nagenoeg onmogelijk. Met het inbrengen van drie verse krachten trachtte Alex Geernaert wat meer balans en aanvallende activiteiten te creëren. Dat lukte deels, de snelle Joey kon vanaf de linkerkant wel meer gevaar brengen doch voerde zijn acties te ver door om doeltreffend te worden of een voorzet af te kunnen geven. Dat het in de slotfase 4-0 en zelfs nog 5-0 werd was niet eens geflatteerd, de Heemskerkers kwamen vanmiddag niet in het spel voor.           

Een machteloze middag, de drive was er niet maar ook de bezieling was ver onder maat. Je mag op dit niveau verwachten dat er voor elke meter geknokt wordt. Dat was helaas niet zichtbaar ……

Volgende week komt Ter Leede op bezoek, een mooie kans om “thuis” orde op zaken te stellen en dit snel te vergeten. Willen we niet onderin blijven bungelen dan zal er beslist gewonnen moeten worden !!!

Barendrecht :

Jeffrey Verkerk (k), Tim Eekman, Stanley Husen, Max van Dijk (©), Kevin Cornet, Niels Vorthoren (67’ Qrushinco Rosina), Danny Monster (75’ Anass Masrhalmi), Joey Jongman, Romano van der Stoep, Ugur Altintas en Manouane Bakour (67’ Bart Deprez).

Overige wisselspelers Barendrecht :

Jesper Harmans (k), Kayo Renwarin, Jeroen van der Wal en Peter de Lange.

 

ODIN ‘59 :

Joost Meendering (k), Sem van Amersfoort, Mart Willemse, Nick Burger (©) (59’ Lefteris Grammenidis), Luke Vahle (73’ Joey Kooge), Ahmed al Mahdi, Michael Lanting, Sam Aarts, Niels Jager, Kick Groot (44’ Milan Koenders) en Mouad Ben Chekh (59’ Kelvin Oxfoort).

Overige wisselspeler ODIN ’59 :

Sersinio Profijt (k).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!