Spekkelaan 1
2161GH
LISSE
tel. 0252-413494

Een wedstrijd waarin in 90 minuten maar liefst zes doelpunten werden genoteerd aan dezelfde kant van veld 1 op sportpark Ter Specke, drie voor- en drie na rust.
ODIN'59 keek al binnen 21 minuten tegen een 3-0 achterstand aan en leek klaar voor de sloop, maar na rust werden de rollen omgedraaid en moest de FC Lisse-doelwachter ook drie keer vissen. Halverwege de tweede helft kopte invaller Stef Halbersma de 3-1 binnen. Negen minuten voor tijd promoveerde Nick Burger een vrije trap tot de 3-2 en in de laatste minuut van de officiele speeltijd tikte Frits Kramer een assist van Ahmed al Mahdi achter keeper Cummins. Eindstand 3-3.