ODIN'59 tankt vertrouwen in oefenduel tegen SDZ

ODIN'59 tankt vertrouwen in oefenduel tegen SDZ

ODIN 59 1

8 - 1

SDZ 1 (zon)

Joey Kooge (schot)
7'
13'
Igor Pierzchala (schot)
Luke Vahle (intikker)
26'
Luke Vahle (schot)
47'
Assist: Luke Vahle
Sam Aarts (schot)
52'
Assist: Niels Jager
Sam Aarts (schot)
55'
Assist: Niels Jager
Sam Aarts (schot)
61'
Luke Vahle (scrimmage)
76'

Datum

16 november 2021 20:15

Scheidsrechter

Florian Lodeweegs

Accommodatie

Sportpark Assumburg-ODIN'59
Hoflaan 1
1967NE
HEEMSKERK
tel. 0251-237026

ODIN'59 oefende dinsdagavond tegen zondag eerste klasser avv SDZ. In de ploeg uit Amsterdam speelt ex-ODIN-ner Tim van Gelder en de Amsterdammers staan onder leiding van trainer Thijs Sluiter, ook geen onbekende in de regio. De Heemskerkers bleken met name na rust een maatje te groot voor de bezoekers. ODIN'59 won overtuigend met 8-1

Al vroeg in de wedstrijd kreeg ODIN'59 de eerste kansen. Vijf minuiten na het beginsignaal van scheidsrechter Florian Lodeweegs testte Ahmed Al Mahdi de keeper van SDZ, Sil Fiddani stond echter op de juiste plek om de openingstreffer te voorkomen. Twee minuten later opende Joey Kooge de score. Zes minuten later schoot Igor Pierzchala de gelijkmaker achter ODIN'59 keeper Romain de Jong, die vandaag in de basis begon. In de 26ste minuut promoveerde spits Luke Vahle een voorzet van Mart Willemse tot een treffer. De bezoekers leken nog even terug in de wedstrijd te kunnen komen maar de uitstekend leidende scheidsrechter Lodeweegs stond boven op de sitatie waarin SDZ een stafschop claimde. De ploegen gingen rusten met een 2-1 stand op het scorebord.

Vlak na de thee vielen de doelpunten als rijpe appelen en liep ODIN'59 binnen een kwartier uit naar een 7-1 voorsprong. Luke Vahle werd weer bediend door Mart Willemse (3-1) en bediende zelf Lefteris Grammenidis die de 4-1 binnenschoot. Vervolgens was het "Sam Aarts time". De na rust ingevallen middenvelder scoorde op aangeven van tweemaal invaller Niels Jager en Ahmed Al Mahdi binnen 9 minuten een loepzuivere hattrick.
Na een dubbele wissel aan Amsterdamse zijde moest de ook na rust ingevallen keeper Joost Meendering zich tweemaal binnen de minuut inspannen om een treffer van Robbin Kleefstra te voorkomen en een kwartier voor tijd bepaalde Luke Vahle met zijn derde treffer van de avond de eindstand op 8-1. Vlak voor tijd had Mart Willemse nog de negende treffer op zijn voet maar zijn inzet ging over, waarna Lodeweegs het mooi vond en de wedstrijd beeindigde.

Opstelling ODIN'59: Sem van Amersfoort, Mart Willemse, Lefteris Grammenidis, Nick Burger©️, Luke Vahle, Ahmed Al Mahdi, Michael Lanting (46' Sam Aarts), Joey Kooge (46' Niels Jager), Milan Koenders, Romain de Jong (k) (46' Joost Meendering (k)), Mouad Ben Chekh (46' Dustin Mijnders).   
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!