Roodemolenweg 5
2171AX
SASSENHEIM
tel. 0252-210174

ODIN'59 is er niet in geslaagd de overwinning van afgelopen zaterdag op DVS'33 een goed vervolg te geven.
Bij Ter Leede in Sassenheim stapte ons vlaggenschip niet aleen met een 2-0 nederlaag van het veld, maar zagen we ook vlak voor rust aanvaller Joey Kooge geblesseerd uitvallen. Al na 10 minuten opende Ter Leede de score en nadat Michael Lanting in de 68ste minuut tegen zijn tweede gele kaart aanliep en mocht gaan douchen, slaagde Ter Leede er binnen één minuut in de score te verdubbelen. De 10 van ODIN'59 konden geen vuist meer maken en verloren dus het duel in deze midweekse speelronde.