Henk van Turnhoutpad 1
2034JL
HAARLEM
tel. 0620090973

ODIN'59 oefende zaterdag in Haarlem tegen het ambitieuze Olympia. Op een bloedheet Sportpark Nol Houtkamp bleken de gastheren scherper in de afronding. Binnen een kwartier opende Levy van Nispen (in '17-'18 nog actief voor ODIN'59) vanuit de counter met een fraai schot in de rechterbovenhoek de score (1-0). Ritchie Zinga was 8 minuten later vlakbij de gelijkmaker. Zijn snoeiharde inzet plofte helaas op de deklat. In minuut 30 kwam de gelijkmaker wel op het scorebord. Een goeie combinatie via Ritchie Zinga, die Mart Willemse in de diepte aanspeelde, resulteerde in een niet te missen voorzet op Sven Deen die deze kans beheerst verzilverde (1-1).
Tien minuten voor rust strafte de thuisploeg balverlies vlak voor de middenlijn direct af. Sidney Schmeltz ontfutselde de bal, stuurde Van Nispen de diepte in en zijn voorzet belandde bij Mounir Mounji die het leer in de touwen achter Joost Meendering knalde (2-1).
Een kwartier na rust exact dezelfde situatie, een te korte terugspeelbal werd nu zelf onderschept door Mounji. De pass ging weer naar Van Nispen en de voorzet werd door Mounji over de uitkomende Meendering gelobd (3-1).

Zaterdag 20 augustus oefent ODIN'59 op Sportpark Escapade in Amstelveen voor de laatste keer in de voorbereiding op het echte werk.
Tegenstander is dan de Wooter Academy. Aanvang 11:00 uur.