ODIN’59 redt het niet tegen koploper Ter Leede!

ODIN’59 redt het niet tegen koploper Ter Leede!

ODIN 59 1

2 - 4

Ter Leede 1

Competitie

Mannen Zaterdag (landelijk), 1, Hoofdklasse A

Datum

23 februari 2013 14:30

Scheidsrechter

Helder, B.B. van den

Accommodatie

Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027ED
AMSTERDAM
tel. 06-21534464

ODIN’59 wist vooraf dat het thuisduel tegen de koploper van de hoofdklasse A een zware dobber zou worden. Desondanks kwam de ploeg van oefenmeester Mark Evers verdiend op voorsprong via Tim Groenewoud. Ter Leede stelde na het eerste kwartier echter orde op zaken en consolideerde de koppositie met een 2-4 winst op ODIN’59.

In de 4e minuut na het fluitsignaal van scheidsrechter Bart van den Helder was het al raak voor de thuisploeg via Tim Groenewoud. Op prima aangeven van Ogur Kaya schoot de man in vorm de bal overtuigend achter doelman Serge van den Ban, 1-0. Ondanks de grote druk van Ter Leede mocht Groenewoud alsnog een poging wagen om de marge voor zijn ploeg te verdubbelen, maar van den Ban wist dat nu te voorkomen.

 blijdschap na de treffer van Tim Groenewoud

Balverlies van Danny Hols luidde de gelijkmaker in via Robert Steemers die daarmee zijn 10e doelpunt van het seizoen aantekende, 1-1. Ook de topscoorder van de hoofdklasse A, Jordy Teijsse, overtuigde met het tweede doelpunt voor Ter Leede, 1-2. De thuisploeg kwam op slag van rust nog goed weg doordat Teijsse en Olaf Schell de marge niet verder opvoerden.

 Henk Wisman

Na rust liet Ter Leede zich meerdere malen gelden door behoorlijke fysieke acties en het geslepen uitbuiten van dubieuze momenten. Daardoor won de ploeg in aanzien bij arbiter van den Helder. Al met al was er niets af te dingen op de winst van de bezoekers. De equipe van trainer Henk Wisman was wat dat betreft nog coulant met de Heemskerkers toen Steemers tot 2x toe doelman Barry van Dijk niet wist te passeren. Vincent Ammerlaan kon dat uiteindelijk wel, op aangeven van Olaf Schell, 1-3.

 Nick Goyers streng bewaakt

Met nog 10 minuten op de klok was het wederom topschutter Teijsse die alle Heemskerkse illusies aan flarden schoot met zijn tweede treffer van de middag, via het hoofd dit keer, 1-4. Met een prachtige solo verzachtte Sem van ’t Hof de pijn voor ODIN’59 enigszins door van den Ban nog in de slotminuten te passeren, 2-4.

 Sem van 't Hof eerste treffer van het seizoen

Basiself ODIN’59: B.v. Dijk, Hols, Koops, Cremers, v.’t Hof, Klijn, Stals, Groenewoud, Gommers, Kaya, Goyers.

Basiself Ter Leede: van den Ban, de Groot, Boelee, Pedrini, Schell, Ait-El-houssi, Steemers, Teijsse, VerplanckeAmmerlaan, v.d. Heijden.

Richard Klijn in behandeling

Nico Gommers in de basis gestartRichard Klijn man van de wedstrijd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!